äiti ja melukylän lapset - Banneri

Miten ihanaa, että on perjantai ja viikonloppu. Eilen tuolla instagramin puolella mainitsinkin, kuinka tämä kuluva viikko on tuntunut ihan kahdelta. Siis ihan loputtoman pitkältä. Arki kun alkoi, niin aikaistui aamut ihan heittämällä ja se varmasti vaikuttanut isolta osalta, kuten kaikki muukin tietty. Olihan tuo loma kuitenkin aika pitkä.

Jo keskiviikkona oli ihan perjantai olo ja sellainen fiilis vähän kaikilla, että vieläkö tässä pitää mukamas parina aamuna nousta ennen viikonloppua. No mutta hyvin kaikki nousi ja kaikki jaksoi lopulta kuitenkin hienosti. Ensi viikko tulee varmasti olemaan paljon helpompi, tämä ensimmäinen kun on aina vähän tämmöistä taistelua ja totuttelu taas aivan toisenlaiseen rytmiin.

Viikko on ollut tietysti erilainen myös perheen pienimmille

Nyt kun viisi isointa on taas päivät esikoulussa ja koulussa, niin pienimmäthän reagoivat muutokseen sitten kiukkuamalla ikävää ja itkuunhan se lopulta on johtanut jossain vaiheessa, kun isommat ovat kotiin tulleet. Onneksi sen tietää, että tämäkin luultavammin on ohitse ensi viikon loppuun mennessä ja homma rullaa taas jälleen normaaliin malliin ja sitä myötä arki tuntuu taas sujuvalta. Varmasti siis tällä myös ollut osuutta siihen, että viikko on tuntunut normaalia pidemmältä.

Eskarilaisella ja koululaisilla on uusi arki lähtenyt hyvin käyntiin. Läksyjäkään kun ei ole vielä paljoa tullut ja koulussa on ollut kivaa käydä. Osalla harrastuksetkin pyörähti jo käyntiin. Vaikka viikko on tuntunut pitkältä, on silti ihanaa, kun arki on täällä ja päiviin tulee jälleen kunnollinen rytmi. Vaikka nyt alkuun hieman takkuaakin niin varmasti tämä tästä taas ajan kuluessa helpottuu ja kaikki tottuu. Onko teillä sujunut ensimmäinen viikko loman jälkeen kuinka?  Muita joilla tämä viikko tuntunut erityisen pitkältä?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X