äiti ja melukylän lapset - Banneri

Maailmalla tilanne on tällä hetkellä todella surullinen. Samalla pitäisi koittaa iloita siitä, kun omilla lapsilla alkaa hiihtoloma, kun muualla maailmassa lapset pelkäävät tällä hetkellä paljon ja elämä saattaa olla aika kaaosta nyt. Ollaan puhuttu lasten kanssa maailman tilanteesta, sen tahtisesti kuin he itse ovat siitä halunneet jutella. Koulussakin tilannetta oltiin käyty läpi ja katsottu uutisia.

Meidän hiihtoloma alkaa viikonlopulla mummulassa. Ei olla käyty lasten kanssa siellä ikuisuuteen, kun tässä nyt on ollut sairastamista ja kaikenlaista muuta, minkä vuoksi ollaan viimeksi nähty jouluna (paitsi pikaisesti näin isääni, kun hän toimitti meille koronan aikana ruokaa yms tavaraa). Mutta nyt tuntuu siltä, että saataisiin tämä pieni reissu onnistumaan. Sen jälkeen lapset ovat sopineet kavereiden näkemistä, yökyläilyä, ostosreissua ja muuta vastaavaa. Saavat sen näköisen loman kuin itse haluavat.

Lapsilla viikko hiihtolomaa joka nyt tuntuu itsestäkin lomalta

Parista meidän lapsesta tämä hiihtoloma tuli ihan liian nopeasti sen jälkeen, kun oltiin sairastettu korona. No oltiinhan silloin kotona se kaksi viikkoa, sitten ehtivät olla koulussa vain seitsemän päivää ja taas lomaillaan viikko, joten ymmärrän kyllä tuon heidän ajatuksen. Isommat taas kyllä lomailevat oikein mielellään ja yksi oli sitä mieltä, että loma voisi olla pidempikin kuin vain viikko, heh.

Täytyy sanoa, että itse kyllä odotan kovasti, koska se kaksi viikkoa koronassa ei kyllä tuntunut mitenkään lomalta, kun jatkuvasti oli joku jota hoitaa ja lopulta sairastui vielä itsekin. Nyt loma saattaa tuntua lomalta, kun voi liikkua vapaasti ja pääsee pariksi yöksi pois kotoa. Meinasin ensin, että lähdetään vasta ensi viikon lopulla, mutta meidän tuurilla joku olisi kerennyt napata jonkin taudin siihen mennessä, joten parempi vaan lähteä nyt, kun ollaan terveenä.

Joko teillä on ollut lapsilla hiihtoloma vai onko vielä edessä? Jos vielä edessä, niin haluan toivottaa oikein ihanaa lomaa ja jos loma on lopuillaan, niin ihania loman viimeisiä päiviä sinne.
Voit seurailla meidän meininkiä myös instagramissa. Minut löytää sieltä nimimerkillä @_terhin_ 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X