äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän nuorin kaksikko on nyt iältään 2v 1kk ja 3v 10kk. He on ollut kyllä alusta asti aika erottamaton kaksikko ja leikit ovat heillä osuneet hyvin yhteen. Niin se menee edelleen, mutta nyt on alkanut ilmaantua leikkeihin myös pientä kinaa. Oikein välillä tahallaan toinen koittaa härnätä toista tai taistellaan jostakin tietystä lelusta kovan huudon kera.

Näitä ei nyt ihan hirveän usein vielä ole ollut, mutta ne on kyllä lisääntynyt meidän arjessa. Pienemmällä on tapana kirkua kovaa kun näkee toisen kädessä jotain minkä tietysti itse juuri sillä hetkellä haluaisi. Isommalla taas on ollut tapana hieman härnätä toista tyylillä ”Haluatko sä tämän? No et saa!” Ulkona saatetaan jostain tietystä kepistä saada jokin pieni kina aikaiseksi tai kumpi pääsee minkäkin väriseen pulkkaan istumaan.

Kaksikko joka on välillä mitä suloisin näky yhdessä ja välillä he kasvattavat äidille harmaita hiuksia

Saa nähdä minkälaisia kinoja tässä onkaan vielä edessä tämän kaksikon välillä. Mutta samalla taas he ovat ihan mielettömän läheinen kaksikko joilla on keskenään ihan omat jutut. He saattavat leikkiä yhdessä pitkään ja isompi hoivaa niin kovasti pienempää. Jos toisella tulee itku on toinen heti paikalla. He nauraa käkättävät omille ja toistensa jutuille. Saattavat istua yhdessä keittiön pöydän alla leikkimässä tai piirtelemässä. Isompi rakentelee erilaisia majoja, jonne aina yleensä pyytää siskonsa mukaan.

Heillä on niin ihanan läheiset ja tiiviit välit, joten olisihan se ihme jos ei kinasteluakin olisi. He osaavat joitakin pieniä tilanteita hienosti ratkaista keskenään. Jos esimerkiksi pienempi haluaa jonkin tietyn lelun, osaa isompi jo hienosti harhauttaa hänet toisen lelun pariin. Joissakin tilanteissa taas tarvitaan meitä vanhempia ratkaisemaan jokin tilanne.

Välillä tuo kaksikko on yhdessä mitä suloisin näky ja välillä he saavat äidille kasvamaan muutaman harmaan hiuksen, kun kinastelua on reilusti enemmän eikä mikään oikein meinaa sujua. Eilen oli sellainen päivä, kun mikään ei sujunut oikein yksiin ja joka asia tuntui olevan vinossa. Tänään ollut heti huomattavasti parempi päivä.
Meidän menoa voi seurata myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X