äiti ja melukylän lapset - Banneri

Niin se viikko meni nopeasti ja nyt pikaiset kuulumiset meidän hiihtolomalta. Hiihtolomalla flunssakin löysi meidät, mutta onneksi se ei ole kaikkiin tullut ja lomalle on saatu mahtumaan kaikille vähän jotakin.

Heti loman ensimmäisenä päivänä lasten tultua koulusta lähdettiin mummulaan. Meidän lasten toinen mummula sijaitsee kaupungissa ja lapset tykkäävät, kun välillä tämä maalaismaisema vaihtuu muuhun. Mun lapsuudenkoti sijaitsee oikein rauhallisella paikalla, joten siellä on todella kiva olla lasten kanssa. Siitä olikin vierähtänyt aikaa, kun viimeksi siellä päästiin käymään ja haluttiin varmistaa, että varmasti tälläkin kertaa päästään ja sijoitettiin vierailu heti loman alkuun.

Kyläily sisälsi ulkoilua, kaupoilla käymistä, herkuttelua ja yhdessä olemista. Isommat kävivät myös kävellen keskenään kaupoilla. Kotona se ei ole mahdollista, kun kauppaan on pitkä matka, mutta kunhan kasvavat niin luulen, ettei se matka (7km) silloin enää ole kuin hidaste, heh. Nuorimmainen viihdytti omalla hassuttelullaan ja isäni tuli siihen tulokseen, että pienimmälle voisi laittaa askelmittarin jotta näkisi paljonko oikein tallustaa päivän aikana.

Kiva palata hiihtolomalta taas siihen normaaliin rytmiin

Viikonloppu mummulassa meni nopeasti ja olisi kiva ollut olla pidempäänkin, mutta osalla lapsista oli alkuviikolle sovittuja menoja ystäville. Onneksi heidän osalta nämä yökyläilyt ja ostosreissut onnistuivat juuri niin kuin oli suunniteltu. Pienimmille taas iski jostakin flunssa ja siinä täällä ollaan edelleen. Ei onneksi sitä mahatautia, jota niin monessa paikassa pyörii.

Ollaan onneksi flunssasta huolimatta voitu ulkoilla ja mies kävi nuoremman pojan kanssa pilkillä. Siitä hän oli aivan innoissaan, hän kun tykkää paljon kalastaa. Loma on ainakin ollut aika rento täältä loppupäästä. Nenäpaperia on tällä lomalla kulunut ja paljon ja nyt toivon muiden pysyvän terveenä ja että flunssa jättäisi pian nuo pienet nuhanenät rauhaan.

Lapset ovat saaneet lomalla hyvin ladattua akkuja ja kaikki muut ovat oikeastaan nukkuneetkin aika pitkään aamuisin, ainoastaa nuorin kolmikko on ne, joilla rytmi on pysynyt suunnilleen samana. Lomalla on kivaa, mutta kyllä on kiva palata hiihtolomalta arkeen. Eikä tässä nyt lapsilla ihan hirveitä ole aikaa, ennen kuin kesäloma alkaa. Kevät menee aina niin äkkiä. Toivottavasti siellä loma sujui mukavasti ja jos loma vasta alkanut, niin ihanaa hiihtolomaa sinne.
Voit seurata meitä myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X