äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kellot on vihdoin siirretty kesäaikaan, wuhuu. Helppoa kun puhelin hoitaa sen itse ja sitten on vain pari seinäkelloa jotka kääntää. Ai niin ja autossa pitää itse siirtää. Monesti se on se kello joka unohtuu ja pari kertaa on sydän jättänyt muutaman lyönnin välistä, kun pelästynyt kuinka ollaan jo myöhässä sovitusta ajasta. Saa nähdä kuinka monta kertaa nyt käy niin, ennen kuin sen muistaa siirtää oikeaan aikaan.

Odotin, että kellot saa taas siirtää tähän aikaan. Olen jotenkin aina enemmän pitänyt juuri tästä kesäajasta. Vaikka kyse ei ole kuin tunnin siirrosta, niin se tuntuu silti enemmän minulle sopivammalta. Saa nähdä onko illasta pienempien vaikeampi hokaista kellon olevan niin paljon, kun tämä valoinen aika illoissa jälleen lisääntyy. Mutta onneksi on noita pimennysverhoja, joiden avulla saa huoneen hämärämmäksi, jos jotain iltahulinointia alkaa olla.

Onko teillä vaikuttanut jotenkin kesäaikaan tai talviaikaan siirtymiset?

Meillä ei onneksi suuremmin ole nämä koskaan vaikuttaneet. Ihan harvoin on ilmaantunut jotakin, mutta äkkiä nekin on sitten helpottanut. Meillä ei esimerkiksi tänään isommat lapsista edes huomanneet kellojen siirtyneen. Heräsivät samaan aikaan kuin jokaisena muunakin (viikonloppu)aamuna. Samoin meidän nuorimman kanssa heräiltiin samaan aikaan kuin yleensäkin.

Yksi lapsista oli eilen jo hetken huolissaan kuinka jaksaa aamulla nousta, kun aika pomppaakin yhtäkkiä yöllä tunnin eteenpäin ja aamulla ihmetteli, kun ei huomannutkaan sillä olevan vaikutusta. Isompi se vaikutus taitaa sitten olla illalla, mutta eiköhän sekin suju hyvin, kun kuitenkin aika samalla rytmillä nämä päivät etenee näytti se kello sitten mitä vain.

Ihan uskomattoman nopeaan on muuten tämä maaliskuu mennyt, kun ensi viikolla vaihtuu jo huhtikuuhun. Miten ihanaa!
Voit seurata meitä myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X