äiti ja melukylän lapset - Banneri

Ihanaa ja iloista vappua! Vappuaatto sai meillä uuden merkityksen nelisen vuotta sitten, kun rakas tyttäremme syntyi. Tänään paistetaan munkkeja ja juodaan simaa sekä juhlitaan meidän nelivuotiasta. Huomenna vielä vähän lisää munkkeja, koska onhan ne nyt vaan ihan älyttömän hyviä.

Ilmapallot on tämän viikon aikana kotona lisääntynyt päivittäin ja foliopallot ostettiin neljälle nuorimmalle jo alkuviikosta ja niistä onkin riittänyt paljon iloa. Isommat eivät ole enää omia palloja halunneet. Kaksi nuorinta saivat omasta toiveesta Pipsa Possu pallot, nuorempi pojista halusi Ryhmä Haun Sampan ja tokaluokkalainen halusi yhden kissa/yksisarvispallon. Lapset saavat aina itse päättää millaisen haluavat ja sillä mennään.

Täällä vietetään vappua hetkutellen ja juhlien oman perheen kesken

Meidän nelivuotiasta juhlitaan nyt ihan oman perheen kesken. Meillä kun edelleen osa lapsista täällä sairastaa edelleen tai ennemmin taas, niin mitään juhlia ei voinut harkita. Synttärisankarin toiveesta päivään kuuluu herkkuja, munkkeja, itse tehtyjä hampurilaisia ja saippuakuplien puhallusta. Muutamat lahjat avasi heti aamusta ja kummitäti lauloi onnittelulaulun puhelimessa.

Meidän tytön syntymä teki vapusta vielä erityisemmän juhlan. Olen aina tykännyt vapusta ja nyt on ihana, kun oman lapsen syntymän myötä koko vapusta on tullut yksi parhaimmista juhlista. Varsinkin tietysti tämä vappuaatto. Iloa, naurua, paljon ilmapalloja, foliopalloja, munkkeja, simaa, ulkoilua, joskus grillaamista mutta tänään se vaihtui hamppareihin.

Uskomatonta, että siitä on jo neljä vuotta kun sain pienen käärön syliini. Ja miten upea ja puhelias hänestä onkaan näiden neljän vuoden aikana kasvanut, ihan loisto tapaus. Hän rakastaa pukeutua hameisiin ja mekkoihin, tykkää maalata vesiväreillä, pitää siitä kun luetaan kirjoja, nauttii ulkoilusta ja höpöttää kuin mikäkin papupata, eikä hänen kanssa tule hiljaista/tylsää hetkeä.
Nyt haluan toivottaa oikein ihanaa vappua ja vappuaattoa juuri sinulle.
Meitä voit seurailla myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X