äiti ja melukylän lapset - Banneri

Onko siellä muita, joilla on puolison kanssa takana jo pitkä yhteinen taival? Meillä täyttyy tässä kuussa miehen kanssa kaksikymmentä pitkää yhteistä vuotta. Se on yli puolet minun ja mieheni elämästä, aika hurjaa. Puhuttiin miehen kanssa, että kyllä me ollaankin kauan jaksettu toisiamme katsella, heh.

Ollaan kasvettu aikalailla yhteen. Niistä kahdesta nuoresta ensin aikuisiksi, sitten vanhemmiksi ja nyt esikoisemme on sen ikäinen, kun minä olin tavatessani mieheni ensimmäistä kertaa. Ollaan rakennettu näiden vuosien aikana sellainen arki joka toimii meillä. Sekin vei aikoinaan oman aikansa.

Sitä on oppinut tuntemaan toisen todella hyvin näiden vuosien aikana. Toisen ei tarvitse välttämättä sanoa mitään, kun toinen tietää mikä on vialla tai huopnosti. Molemmat ollaan muututtu paljon siitä kun tavattiin ja ehkä hyvä niin. Toisaalta taas välillä kaipaa sitä mitä kaikki oli silloin seurustelun ensimmäisinä vuosina, toisaalta taas osaa niistä ajoista ei ole yhtään ikävä. Oikeastaan näin on ihan hyvä.

Kaksikymmentä yhteistä vuotta! Kain näitä voisi jotenkin juhlistaa?

Nyt kun näitä yhteisiä vuosia on kertynyt näin monta, olisi ihana juhlistaa sitä jotenkin. Ei ihan hirveästi olla kuitenkaan viime aikoina vietetty aikaa kahdestaan. Lähinnä se yhteinen aika on rajoittunut yhteisiin iltoihin kotona. Ehkä joistakin tylsää, mutta meille ollut näinä vuosina riittävää. Ajatuksissa on ollut hotelliyö tai viettää aikaa yhdessä aamusta iltaan jossakin kahdestaan ja tullaan yöksi kotiin. Ei siis mitään suurta, mutta jotain pientä kuitenkin.

Ajatuksena kuitenkin lähteä pois meidän kylältä ja suunnata vaikka Tampereelle syömään. Jos ei nyt tämän kuun aikana ehditä, niin ensi kuussa viimeistään. Riippuu miten saadaan tänne joku katsomaan pienempiä. Voikin suositella jotain hyvää ravintolaa Tampereelta, jos tulee mieleen. Ei olla aikoihin käyty siellä ravintolassa syömässä.

Olisi myös kiva kuulla millä tavalla teillä on juhlittu yhteisiä merkkipäiviä? Oletteko juhlistaneet joka vuosi vai vain silloin, kun on saavutettu joku isompi yhteinen etappi? Minusta tämä kaksikymmentä vuotta yhdessä on nyt meille sellainen etappi, että jotenkin sitä täytyy päästä juhlistamaan. Ja kiva se on näiden vuosien jälkeen todeta, että tuon ihmisen kanssa sitä on ollut huippua jakaa nämä vuodet. Ei aina helppoa, muttei sen kuulukaan olla.
Voit seurata myös instagramissa.

Kommentit (6)

Onnea onnea!! Meillä tulee tänä vuonna 10v hääpäivä ja 14 vuotta yhdessä. Lähdemme viikoksi Kreikkaan miehen kanssa, emme ole olleet kaksin juuri missään lasten syntymän jälkeen ja kaikki hääpäivätkin on menneet työn merkeissä. Onpa siis ihanaa päästä juhlimaan kaikkien vuosien edestä.
Tampereella lemppari ravintoloitani Roast, Stefans ja Salud. Suosittelen, ja myös sitä hotelliyötä, vaikka sitten lasten kanssa!(:

Meillä tulee 14v syksyllä yhteiseloa ❤️
On kyllä näetty ja koettu jos jonkinlaista hyvässä ja pahassa mutta tässä ollaan ja rakastetaan aidosti ❤️

Oi, upeat vuodet tulee teillekin täyteen. Toivotaan niitä monia lisää.♥

21 vuotta ja 8 lasta. Myöskin minä olen yli puolet elämästäni viettänyt yhdessä mieheni kanssa. Meillä ei juhlita suhteen merkkipäiviä millään tavoin. Ei olla juhlittu koskaan. Ei muutoinkaan olla juhlaihmisiä, lasten syntymäpäiviä ja joulua juhlitaan, onhan niissäkin jo määrällisesti aika monta juhlapäivää. Arki on elämän paras juhla 😄

Oi kuinka upeat vuodet teillä.♥
Totta, kyllä lasten syntymäpäivistä kertyy jo monet juhlat vuoteen. Me ei olla juhlittu meitä vuosiin ja nyt olisi kyllä ihana viettää aikaa hetki kahden. 🙂

Kiitos.♥
Oi, kuinka hienot vuodet tulee teillekin ja ihanalta kuulostaa teidän tuleva reissu.♥
Kiitos suosituksista, Salud onkin meille tuttu, siellä käytiin joskkus vuosia sitten. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X