äiti ja melukylän lapset - Banneri

Minulla on tiedossa viikonloppuna omaa aikaa, kun olen lähdössä ystävän kanssa lapsimessuille. Lauantaina suunnataan sinne ja huomenna olisi tarkoitus ajella jo vanhemmilleni yöksi, jotta saan kunnolla sitä kaivattua aikaa itselle. En heti muista koska olisin viimeksi ollut jossain, sen verran harvoin sitä tapahtuu.

Heti kun oltiin tätä viikonloppua suunniteltu ja junaliput hankittu, niin eiköhän se perinteinen kaava toistunut. Äiti suunnittelee itselleen jotain = joku lapsista sairastuu. Jep, ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta. Ajattelin, että kyllä tässä ei nyt enää mitään tautia napata, kun jatkuvasti on kipeänä oltu ja sairaat alkoivat parantua. Niin eiköhän sitten taas joku uusi pöpö iskenyt pariin lapseen ja mistä vetoa, niin juuri parantuneetkin sen vielä itselleen nappaa.

Onneksi meitä vanhempia on kaksi ja voin kuitenkin lähteä ystävän kanssa ja mies hoitaa tämän sirkuksen kotona sillä välin. Niin monta kertaa se on ollut toisin päin, niin välillä näin. Olisi ollut todella harmi perua. Toki se voi vieläkin olla edessä. En usko, että reissu onnistuu ennen kuin istun junassa matkalla kohti Helsinkiä. Ja onneksi en alunperinkään suunnitellut ottavani tälle reissulle lapsia, sillä heillä vasta harmitus olisikin ollut iso, kun se oltaisiin jouduttu perumaan.

Kaiken tämän lasten sairastelun keskellä tuntuu hyvältä ottaa itselleen omaa aikaa

On ollut aika kuluttava alkuvuosi. Tuntuu ihanalta sulkea kotiovi ja olla hetki ilman arjen rutiineja. Huolehtia vain itsestään ja etenkin viettää aikaa ystävän kanssa, jonka kanssa on nähty nyt ihan liian vähän. Nyt saadaan koko päivä höpötellä. Lisäksi odotan messuja ihan hirveästi. Tuntuukin hassulta, että ensin ajattelin etten jaksa lähteä ja nyt tuskin maltan enää odottaa.

Odotan sitä kun pääsee hypistelemään kaikkia ihania tuotteita. Odotan muutamia kohtaamisia parin yrityksen kanssa, joilta on tullut paljon ostettua lapsille. Lisäksi on hauska jos törmäisi niihin joita tulee seurattua instagramin puolella paljon. Voi että, ihanaa. Vielä pitäisi miettiä mitä pukee päälle ja ehkä suunnitella mitä pakkaa mukaan. Ihana, kun tällä kertaa pärjää tyyliin yhdellä pienellä laukulla. Ootko menossa lapsimessuille?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X