äiti ja melukylän lapset - Banneri

Eskarilaisella ja koululaisilla alkoi pääsiäisloma. Yhteensä viisi päivää saadaan lomailla yhdessä. Me ajateltiin tällä pääsiäislomalla ulkoilla, syödä paljon herkkuja ja tehdä hyvää ruokaa. Lisäksi ollaan katseltu elokuvia ja osa lapsista näkee ystäviään. Ihan vain sellaista rentoa olemista ja akkujen täyttämistä.

Oli alkuun ajatuksena pyörähtää myös vanhemmillani, mutta se kaatui siihen kun osa lapsista on vieläkin flunssassa. Nuorimmalla se on sitkeässä, kun vieläkin nenä vuotaa, mutta jo onneksi vähemmän kuin pari päivää sitten. Toivottavasti nyt tämän kevään sairastelut olisi tässä, niin pääsisi oikeasti tekemäänkin jotakin, kuin vain parantelemaan kotona.

Onneksi kotonakin keksii kivaa tekemistä. Tällä hetkellä lapset ovat innostuneet leikkimään metsässä ja ollaankin oltu siellä nyt paljon. Onneksi sinne pääsee ihan omalta takapihalta. Siellä pienetkin saa niin hyvät leikit, etteivät malttaisi tulla ollenkaan sisälle. Muistan , että omassakin lapsuudessa metsässä sai aikaan hyvät leikit siskon ja ystävien kanssa.

Tällä pääsiäislomalla aion levätä paljon

Itse ajattelin tällä pääsiäislomalla levätä niin paljon kuin mahdollista. Olen koittanut illoista vähentää puhelinta ja mennä nukkumaan ajoissa, jotta saisin nukuttua kunnolla. Nyt olenkin suht hyvin siinä onnistunut ja monena iltana ollut nukkumassa jo kymmenen ja yhdentoista välillä. Olen illasta katsonut areenasta Elossa -sarjaa ja sen jälkeen mennyt nukkumaan ja ollut ilman puhelinta. En huomaa että nukahtaisin normaalia nopeammin, mutta ainakin nukun pidempiä unia. Herätyskelloa en ole laittanut aamulle soimaan, koska tuo parivuotias pitää kyllä huolen siitä, että heräillään suht samaan aikaan kuin arkenakin.

Olen nyt myös kärsinyt migreenistä tässä muutamina päivinä ja välillä vain pienestä päänsärystä. Tämä lisääntyvä valo varmasti on siihen nyt syyllinen. Ja huomaan kyllä, jos nukun liian pitkään, särkee päivällä paljon herkemmin päätä.

Onneksi tämä loma on sen verran pitkä, että tässä ehtii nyt koko porukka levätä kunnolla ja ladata akkuja. Eihän tässä koululaisillakaan nyt enää ihan hirveitä aikoja tuota koulua ole ja eskarilaisella loppuu vielä hieman aiemmin. Täällä malttamattomana odotellaan koska kotiin tulee ilmottautumisjutut koulua varten. Luulisi nyt jo kohta jotain infoa sieltäkin suunnalta kuuluvan.
Mutta nyt muihin puuhiin. Nauttikaahan näistä aurinkoisista keleistä.
Voit seurailla meitä myös instagramissa.

Kommentit (2)

Pidättekö siis omaa lomaa yhden päivän? Kun eihän pääsiäisestä tule, kuin 4 päivää lomaa 🙂

Täällä meillä päin lapsilla oli keskiviikko viimeinen koulu/eskaripäivä, joten lomaa oli to,pe,la,su ja ma. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X