äiti ja melukylän lapset - Banneri

Siis meidän elämä on nykyään vain sairastamista sairastamisen perään, olen niin kyllästynyt. En ymmärrä mistä nämä kaikki taudit meille löytää. Kieltämättä kun viikko sitten yksi lapsista jälleen sairastui, ei enää tiennyt pitäisikö itkeä vaiko nauraa. Nyt kun sama tauti on kaatanut petiin viisi perheenjäsentä yhdeksästä niin ei oikeasti tekisi muuta kuin itkeä.

Aletaan kyllä koko perhe olla jo ihan loppu tähän tautikierteeseen. Sitä ei meinaa päästä ollenkaan normaaliin arkeen kiinni ja monia kivoja asioita on jäänyt lapsilta väliin näiden tautien takia. Luultavammin me loputkin vielä tämän taudin kouriin joudutaan, vaikka kuinka koittaakin taistella sitä vastaan. Tiedä sitten onko tämä nyt influenssa joka meille rantautui. Paristi yhtä lapsista lääkärissä käyttänyt ja influenssaa ei ole kuitenkaan testattu, jotain virusta on epäilty.

Kun olet niin kyllästynyt kaikkiin tauteihin ja tekisi mieli nauraa, mutta et voi muuta kuin itkeä

Pahinta on, kun pienimmät sairastuu. Meidän pienimmäinen on nyt sairaana ja tekee niin pahaa katsoa kuinka kipeä hän onkaan. Nyt hän nukahti joten pääsin laittamaan ruokaa ja kirjoittamaan tänne. Ei kyllä tekisi mistään sairastamisista mieli taas tänne purkaa, mutta se on nyt niin vahvasti meidän arkea, ettei sitä pysty peittelemäänkään.

On tässä sairastamisen keskellä arjessa kuitenkin iloisia ja ihaniakin asioita tapahtunut, ettei tämä nyt pelkkää kurjuutta ole kuitenkaan. Ne päivät kun ollaan saatu olla terveenä on kyllä nautittu täysin. Tässä ison perheen sairastelussa kurjinta on se, että kaikki taudit kestää ihan hitsin kauan. Saa nähdä kauanko tällä kertaa kestää, että tämä tauti on kokonaan selätetty.

Sitten toivoisin todella, että meidän perhe on sairastamiset sairastanut, olen niin kyllästynyt tähän. Jos tämän jälkeen nyt vielä perään joku tauti tulee, niin en kyllä ala enää. Vie nimittäin tehokkaasti mehut, kun päivän pyörittää arkea ja yöllä valvoo sairastajien kanssa (antaa lääkettä, siivoilee osan oksennuksia, pesee pyykkiä ja lohduttaa). Oodtan sitä, kun lasten kesälomat alkavat, jos vaikka silloin viimeistään tämä tautikierre katkeaisi..pakkohan sen on.
Nyt katsotaan kuinka monta henkilöä tänään jaksaa raahautua ruokapöytään syömään. Pysykäähän terveenä.
Meitä voi seurailla myös instagramissa.

Kommentit (6)

Tsemppiä!!!
Isossa perheessä todentotta on hommansa, jos tautikierre alkaa, isosti voimia.
Olkoon kyse flunssasta, vatsataudista, koronasta tai ihan täitartunnasta, päivät isossa perheessä vaihtuu nopeasti viikoiksi ja se jos jokin syö voimavaroja. Kohta on onneksi kesä ja ainakin kouluissa pyörivät epidemiat vähenee, aurinkoista mieltä siispä. ❤️

Tsemppiä! ❤️
Monesko eri tauti/ kierros tämä jo on tämän vuoden puolella? :/
Nämä jatkuvat sairastelut kyllä hajottaa ja vie voimat. Sinä vielä raskaana, voi että, koita jaksaa ja oikein oikein paljon onnea!!❤️

Meilläkin sairasteltu kohta 2kk. Ärsyttävää kun esim koronassa oli varsinkin alkuun aina vaan yksi kerrallaan kipeä. Sitten kun yksin olin lasten kanssa kotona niin eipä sitten kukaan esim ulkoillut kun en voinut sitä kovasti sairasta lasta yksin sisälle jättää jne. Jospa nämä kohta loppuisivat ja kesäloman saisi viettää terveenä!!

Kiitos paljon.♥
En ole edes laskenut. Ollut helpompi laskea niin, että ollaan tautien välissä oltu viikko terveenä ja uus kierros jotain pöpöä on jo alkanut. Nyt tauti iskenyt 8/9 ja minä siis enää sairastamatta. Toivon niin, että taudilta tässä säästyn.
Lähetän isosti tsemppiä sinnekin.♥ Kyllä se sairastelu kyluttaa ja syö niin paljon voimia. Toivotaan, että sielläkin kesä vie taudit mennessään ja saatte vihdoin olla terveenä.

Hei! Taudit on löytäneet meillekin tänä keväänä supertiuhaan. Poissaoloja kiertyy töistä ja kaikki on vielä tavanomaistakin keskeneröisempää. Monet tapaamiset on peruttu ja jos pääseekin, tarttuu uusi tauti porukkassa. Kesäkin tulee kuin puun takaa, kun ei ole ehtinyt sisäistää asiaa 😁 Tsemppiä sinnekin, toivottavasti sairastelut ovat ohi hetkeksi!

Voi ei, isosti tsemppiä sinne.♥
Kyllä ne taudit tekee vaan äkkiä paljon poissaoloja. Täällä tuntuu, että jatkuvasti saa jonkun lapsen sairastelusta ilmoittaa koululle. :/
Kesä tulee kyllä nyt niin vaudilla, toivottavasti se teilläkin vie kaikki taudit mukanaan.

Kiitos paljon.♥
Kyllä kestää, nyt on toinen viikko menossa tätä tautia ja tilanne on 8/9. Enää minä itse olen sairastamatta.
Voi, todella toivon, että kesä katkaisee tämän meidän tautikierteen kokonaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X