äiti ja melukylän lapset - Banneri

Lapsilla on enää muutama viikko esikoulua ja koulua jäljellä ennen kuin pääsevät aloittamaan kesäloman. Tänä vuonna näyttäisi siltä, että on jopa kevätjuhla ja myös vanhemmat pääsevät siihen osallistumaan, aika ihanaa.

Osa täällä jo kovasti odottaa kesäloman alkua, varsinkin nuo isommat. Pienimmistä ainakin yksi on sitä mieltä, että se alkaa ihan liian nopeasti. Onhan tämä meidän sairastelu tuonut lapsille esikoulusta ja koulusta paljon poissaoloja, joten varmasti tuntuu siltä, että kouluvuosi loppuu vähän kuin kesken. Olen lohdutellut sitten, ettei se kesäloma nyt niin pitkä ole ja pian sitten pääseekin jo palaamaan kouluun. Kivahan se on, että sinne kouluun on kiva mennä.

Onko siellä jo kesäloman suunnitelmat valmiina?

Kesäloman suunnitelmat on meillä vielä auki. Ei olla monena vuonna enää suunniteltu kesälomaa sen kummemmin vaan menty aika fiilispohjalta ja toki osittain miehen työhommien mukaan. Mahdollisimman paljon koitetaan kuitenkin käydä mökillä, jos siellä jatkettaisiin tänä kesänä paikkojen kuntoon laittamista, kun se viime kesänä jäi hieman kesken. Lisäksi toivotaan aurinkoisia päiviä, jotta rannalla pääsisi käymään usein.

Kesäloman kohokohta on meillä ollut jo monena vuonna Särkänniemi. Tänäkin vuonna luulen meidän sinne menevän, sillä se on sopivan matkan päässä ja lapset tykkäävät paljon Särkänniemen laitteista. Itsekin tykkään siitä huvipuistosta ja täällä lapset jo sitä kovasti odottavat. Monena vuonna ollaan menty vasta loppukesästä, nyt katsotaan mihin ajankohtaan vierailu sinne sijoittuu. Käyttekö te kesäisin huvipuistossa?

Toisaalta on kiva, kun niitä suunnitelmia ei olla tehty ja voidaan mennä ihan fiiliksen mukaan. Viime kesänä käytiin Ähtärissä, joten voi olla ettei tänä kesänä mennä ollenkaan eläinpuistoon. Lisäksi oltiin tosi paljon eri rannoilla ja eväät kun tehtiin mukaan saatiin siellä hyvin aika kulumaan ja osasta kuoriutui oikeita vesipetoja. Saa nähdä kuinka kelit tänä kesänä suosii ja mihin kesäloman tuulet kuljettaa.

Ystävän kanssa puhuttiin, että olisi kiva tehdä kesällä pieni reissu ihan kahdestaan. Sekin olisi aivan ihanaa, sillä meidän viimeisestä yhteisestä reissusta on jo kulunut muutama vuosi. Katsotaan jos saataisiin sellainen tälle kesälle järkätyksi ja molemmille löytyisi sopiva ajankohta.
Seuraa meitä myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X