äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kesäloma lähenee ihan järkyttävällä vauhdilla ja koulupäivät sen kuin vähenevät. Lapsista yksi on käynyt luokkaretkellä, esikoululainen kävi tällä viikolla tutustumaan kouluun ja sai kuulla mille luokalle pääsee ja kuka opettaa. Kaksi oikein loistavaa opea oli, joten meille oli ihan sama kumman heistä poika saisi. Yhdellä lapsista on ensi viikolla tutustuminen ylä asteen puolelle ja hän saa kuulla keitä saa luokalleen ja tapaa uusia tulevia luokkalaisia, joita tulee parilta eri ala-asteelta. Koulu pysyy samana ja tilat onneksi ennestään jo aika tuttuja.

En voi uskoa, että taas meidän yksi lapsista aloittaa jo ylä asteen. Vastahan itse aloitin ylä asteen, tai no onhan siitä kyllä jo vuosia, mutta kuka niitä laskee. Toivon, että hän saa luokalleen niitä kavereita joiden kanssa viettää muutenkin aikaa ja että saa itselleen hyvän luokanvalvojan. Isoja ja jännittäviä juttuja nuoren elämässä kuitenkin elellään.

Koulupäivät vähenevät ja eskariakin vetelee jo viimeisiään

Eskarilaisen tutustuminen koulun tiloihin oli sujunut hyvin. Eskarista olen saanut hyvää palautetta siitä, kuinka hän on täysin valmis aloittamaan koulun. Lukeminenkin sujuu jo aika hyvin ja intoa siihen tuntuu riittävän. Monesti hän kaivaa sisarustensa tai minun vanhan aapisen esiin ja alkaa siitä hiljalleen lukea. Toivottavasti se into siihen säilyy. Olemme oikein tyytyväisiä siihen, että hän pääsee juuri niiden kanssa samalle luokalle, joiden kanssa eskarissakin on aikaa viettänyt.

Kokonaisuudessaan koko eskari on sujunut oikein hyvin. Hän on päässyt käymään sitä ihan uusissa tiloissa ja koko vuoteen on mahtunut ihan hurjan paljon kivaa sekä monipuolista tekemistä. Saa nähdä kuinka nämä viimeiset päivät pääsee kaikkeen osallistumaan, kun tuli nyt jälleen kipeäksi. Toivonkin, että pääsee tämän taudin kanssa nyt helpolla.

Ja onhan meillä noita muita koululaisia joista yksi menee syksyllä kolmannelle, yksi aloittaa kuudennen luokan ja yksi aloittaa ammattikoulussa toisen vuoden. Ei ole koululaisillakaan jäljellä enää kuin muutamat hassut koulupäivät, kunhan nyt vain tervehtyvät kaikki ja pääsevät sinne kouluun. Nyt moni heistä joutunut olla pitkään sairastelun takia pois koulusta. Toivottavasti pääsevät osallistumaan viimeisiin päiviin.
Iloista lauantaita!
Voit seurata meitä myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X