äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meillähän on oikeastaan kaikki vauvatavarat tallessa edellisten lasten jäljiltä. Mitään isoja hankintoja kuten sänky, rattaat ja turvakaukalo ei tarvitse tehdä, vaan ne löytyy meiltä jo. Oikeastaan ainoat hankittavat asiat vauvalle on vaatteet sekä muuta pientä kuten harsoja, vaunuverhoa yms. Meillähän olisi ollut tytölle kaikki vaatteet valmiina, mutta pojalle ei ole jäljellä kuin muutamat vaatteet isoveljiltä. Toki muutamat otan käyttöön myös siskojen vaatteista, jotka mielelläni puen myös pojalle.

Ultran jälkeen tuli tunne, että uskallan jo jotakin hankintoja tehdä. Niinpä yhden suosikki vaatemerkkkini, Metsolan, alesta lähti mukaan vauvalle ihana neuletakki, jonka voi pukea vaikka pitkähihaisen bodyn päälle. Lisäksi ihanin nallekorvallinen romperi, sillä ne on niin ihania noiden pienten päällä. Muuta vaatetta en olekaan vielä ostanut. Olen kyllä katsellut, mutta pystyn niitä hankkia hiljalleen ajan mittaan.

Joitakin hankintoja olen koittanut valmistaa itse

Edellisen odotuksen aikana tuli into alkaa virkata ja neuloa itse vauvalle. Nyt olen huomannut samaa, mutta vielä se on ollut aika pientä. Olen tehnyt vauvalle vaunuihin vaunulelun sekä neulonut bonnetin. Se kyllä täytyy tehdä myös isommassa koossa, sillä tuosta tuli tosi pienen kokoinen. Ei varmasti tule pitkään pienen päähän mahtumaan. Ajattelin tehdä myös joitakin villasukan tapaisia sekä peukalottomia tumppuja.

Käsitöitä on kyllä kiva tehdä ja suosin monesti sellaisia, jotka valmistuvat nopeasti. Silti haaveena olisi alkaa neuloa itse villahaalaria vauvalle. Voi kuitenkin olla, että jätän sen loppuodotukseen, mikäli vielä silloin intoa sen tekemiseen olisi.

Mitään hirveää määrää vaatetta tai muutakaan en ajatellut hankkia. Suht sama määrä mitä meidän lapsilla on tähänkin asti ollut on tuntunut hyvältä. Alkuun vaatekertoja saa olla useampi, jos hän on yhtä kova puklaamaan kuin meidän lapset on yleensä ollut. Koitan ehtiä kiertää kirpparilla sekä hyödyntää paljon alemyyntejä. Koittaa koota pienelle sellaisia vaatteita joita on hyvä yhdistellä keskenään. Tietty värimaailma on kyllä mielessä ja toivottavasti löytyy hyvin siihen sopivaa vaatetta.

Näitä hankintoja on aina yhtä kiva ostaa, miettiä ja valmistaa itse. Nyt hyvä kun lähes kaikki on valmiina ja ihana saada meidän rattaat muokattua taas vaunuiksi.
Voit seurata myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X