äiti ja melukylän lapset - Banneri

Se on heinäkuun viimeinen päivä ja huomenna starttaa elokuu. Se tarkoittaa, että lasten kesäloma alkaa vedellä viimeisiään ja arki koittaa ihan pian. Tuntuu hurjalta, että kesäloma on jo tässä vaiheessa ja vielä on vaikka mitä tekemättä. Ei olla edes huvipuistoon ehditty, on pikkuisen ollut muuttujia matkassa.

Täällä on sairastettu kesän aikana pari flunssaa, jonka takia kaikki kiva tekeminen on siirtynyt. Kun nuo pienet sairastuu, menee aina se pari viikkoa, että tervehtyvät kokonaan. Tänä kesänä ei kovin montaa kertaa olla käyty edes rannalla, kun sen helleputkenkin aikana meillä oli osa kuumeessa. Tarkoitus oli tänä kesänä viettää siellä paljon aikaa, mutta nyt heinäkuussa se on ollut ihan onnettoman vähäistä. Toivottavasti elokuussa olisi vielä monia päiviä edessä, että sinne rannalle päästäisiin.

Itsestä aina tuntuu, ettei sitä nyt ole mitään ihmeitä tehty koko kesänä, mutta lapsista kivaa puuhaa on riittänyt ja kesäloma on ollut oikein onnistunut. Lopulta ne yhdessä vietetyt kesät ja mökillä käymiset tuntuvat vuosi vuodelta olevan se paras juttu. Se juttu, josta jää ne muistot jotka kantaa pitkälle.

Lasten kesäloma loppumassa, mutta onneksi kesä vielä jatkuu

Hiljalleen on katsottu lapsille koulukamoja valmiiksi. Osalla on uutta reppua, kenkiä on päivitetty, vaatevarastoja katsottu ja etsitty penaaleja. Todistukset on allekirjoitettu ja katsottu esiin valmiiksi. Vielä pitää kyniä sun muita vielä päivittää. Vaikka tässä koulun alku on ihan ovella jo ja paljon mielessä niin onneksi kesä ei lopu vielä mihinkään.

Ihana elokuu alkaa, joka on yksi lemppari kuukausistani. Meidän esikoinen täyttää jo 17v ja toinen pojistamme 7v. On miehen synttärit ja minun ja miehen 12v hääpäivä. Lisäksi on vielä kummipojan syntymäpäivä. Elokuu onkin aina ollut aika ikimuistoinen kuukausi. Tulikin mieleen, ettei olla miehen kanssa edes ehditty sinne syömään tai saatika hotelliin. On ehkä korjattava tilanne nyt elokuun aikana, tai se jää pian vallan.

Elokuun aikana meillä on ainakin edessä vielä reissu sinne huvipuistoon ja toivon todella, että kun koulut sitten toisella viikolla alkavat, niin pysytään terveenä ja päästään vielä elo-syyskuussa tekemään kaikkea kivaa. Pitäisi mustikkametsäänkin lähteä lasten kanssa, ehkä ensi viikolla sinne ehditään.
Nyt ihanaa heinäkuun viimeistä ja ihanaa huomista elokuun ensimmäistä.
Löydät meidät myös instagramista.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X