äiti ja melukylän lapset - Banneri

Torstaina tuli täyteen raskausviikko 27+0. Instagramin puolella kirjoitinkin siitä, kuinka ihana on olla kesällä raskaana. Nyt kun vatsa ei ole mikään suuri vielä ja jaksaa hyvin puuhastella kaikenlaista, niin on tämä ollut ihanaa nauttia kesän lämmöstä.

Tämän kesän luottovaatteet ovat olleet Kaikon kaksi mekkoa, joista toinen on pidempi ja toinen lyhyempi. Lisäksi jo valmiiksi kaapista löytyvät pitkät topit ja stadiumista ostamani legginssit on olleet niin super mukavat päällä. Tässä eräs päivä puin jalkaani pitkästä aikaa yhdet housut ja ne jäi ikävästi keskelle vatsaa ja taittaessani ne vatsan alle eivät tuntuneet silloinkaan yhtään paremmilta. Nyt kun olen tottunut siihen, ettei mikään purista tai kiristä, niin syksyä ajatellen tarvitsee varmasti muutamat legginssit ostaa itselle, jotka saa vedettyä joko vatsan päälle kunnolla tai sitten ne eivät tunnu kurjilta jos jäävät vatsan alle.

Ihana olla kesällä raskaana, kun ei tarvitse pukea paljoa päälle

En ajatellut tässäkään odotuksessa hankkia odotusajan vaatteita. Näin kesällä mekot on olleet ihan parhaita ja nuo Kaikon mekot kun ostin, niin tiesin niiden menevät myös odotuksen jälkeen. Ja ainakin pidempää niistä voi käyttää ympäri vuoden, joten varmasti on luottomekko koko odotuksen ajan. Varsinkin jos sattuu käydä niin, etten mitään hyvin istuvia legginssejä enää löydä.

Parasta kesällä odotuksessa onkin, kun voi mennä mekoilla ja vähillä vaatteilla, kuten leggareilla. On ollut ihana myös kävellä vain paljain jaloin tai laittaa jotkut sandaalit jalkaan. Ei ole vielä tarvinnut miettiä meneekö mikä takki kiinni tai housut jalkaan. Parissa viime odotuksessa sitä on saanut vähän tuskailla sen kanssa. Nyt toivon lämpöisten ilmojen kestävän pitkään ja syksyn olevan lämmin, jotta ei tarvitse sellaista miettiä.

Ja nyt vielä elellään onneksi elokuuta ja saan nauttia täysin tästä viimeisestä kesäkuukaudesta tämän vatsan kanssa. Viileämmillä keleillä voi vain vetäistä neuletakin päälle, eikä takkia vielä tarvitse. Mutta kyllähän se syksykin sieltä sitten lähestyy niiden viileiden ilmojen kera. Ja vatsa kasvaa kovaa kyytiä. Uskon kuitenkin, että kyllä silloin keksitään jotain mihin pukeutua, jos ei niin sitä voi aina käydä miehen vaatekaapilla. Onko muut odottajat siellä tykänneet olla nyt kesällä raskaana?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X