äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kuten olen jo aiemmin maininnut, täällä on taas tehty käsitöitä vauvalle. Innostus käsitöihin on selvästi yhteydessä raskauteen, sillä muulloin innostus niitä kohtaan on aika olematonta. Vauvalle on nyt tullut tehtyä parit tossut eri koossa, yhteensä kolme erilaista pipoa, yksi romperin tapainen vaate ja yhdet tumput.

Hylkäsin ajatuksen villahaalarista, ehkä se olisi kuitenkin liian suuritöinen tähän arkeen, kun aikaa neulomiselle on muutenkin rajallisesti ja laskettu aika kuitenkin lähestyy vauhdilla. Vilttiäkään en nyt ole alkanut vauvalle virkkaamaan, kun edellisen kohdalla tein useamman, joten sieltä kyllä yksi liikenee hyvin tälle pienelle.

Koska ne omat taidot neulomisen kanssa on aika olemattomat vieläkin, tykkään helpoista ohjeista ja nopeasti valmistuvista töistä. Tossujen teko sujui jo ihan hyvin, kun edellisen kohdalla olin tehnyt niitä kahdet. Silloin ylös kirjoitettujen ohjeiden tulkitseminen meni vähän mönkään, joten piti palautella mieleen miten ne kaikki nyt menikään.

Käsitöitä on syntynyt myös ihan omasta päästä, kun sopivaa ohjetta ei ole löytynyt

Halusin myös tehdä vauvalle romperin ihan valokuvaamista varten ja koitin etsiä jos millaista ohjetta, mutta tuntui osa sellaisilta, ettei niistä mitään tulisi. Niinpä katselin niitä myös valmiina, mutta parin valokuvan vuoksi tuntui liian kovalta maksaa sellaisesta lähes 60€. Toki arvostan toisten tekemiä käsitöitä, mutta päätin kuitenkin koittaa tehdä itse tai hylätä koko idean.

Mietin pitkään miten sen toteutan. Otin yhden 50cm bodyn ja sitä apuna käyttäen arvioin silmukoiden määrän ja aloin koittaa neuloa jonkinlaisen romperin. Tein sitä yhdessä osassa ja välillä testasin bodyn päälle ja välillä yhden nuken päälle. Välillä oli fiilis, että tämä taitaa nyt mennä ihan mönkään, mutten luovuttanut sen suhteen. Ja mielestäni lopulta se onnistui ihan kohtuu hyvin ja varmasti menee noissa valokuvissa joita ajattelin sitten pienestä ottaa. Ja työhön kului kerä lankaa, joten hinnaksi tuli 3€. En korkealta tipu jos ei tule käyttöön.

Yhden piponkin väsäsin. Näitä tein viime odotuksessa parit ja nyt halusin tehdä vauvalle ihan oman. Siihen sitten omasta päästä virkkaamalla tein korvat, kun en niitä osannut neulomalla tehdä. Välillä on vaan helpompi vähän tehdä omasta päästä, kun jotkin ohjeet tuntuu sen verran sekavilta. Onneksi näitä käsitöitä voi tehdä tällä tavalla, kun vaan omaan käyttöön tulee. Tuskin maltan odottaa, että saan näitä pukea meidän pienelle.
Seuraa ihmeessä myös instagramissa.

Kommentit (2)

👍🏻
Itselläni menossa pixie hat – innostus. Kun löytäisi vielä käyttäjät noille kaikille neulomilleni 🙈

Piti googlata millainen hattu on kyseessä ja sehän on oikein ihana. Toivottavasti löytyy jostain käyttäjiä niille. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X