äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän kaksi nuorinta tarvitsi tulevaksi talveksi uudet toppahaalarit. En niitä ollut mitenkään etsinyt, muuta kuin välillä selaillut facebookin ryhmiä, millaista olisi tarjolla ja aika monesta käytetystä toppahaalarista pyynti oli omasta mielestä aika kova. Niinpä en siihen pahemmin käyttänyt aikaa, eletäänhän kuitenkin vasta syyskuuta.

Kunnes sitten eräs ilta selasin instagramia ja vastaan tuli useampi mainos Name It uusista toppahaalareista ja yksi kuosi siellä iski heti omaan silmään. Meillä on ennenkin ollut käytössä kyseisen merkin toppahaalareita ja ne on palvellut ainakin hyvin. Itse asiassa juuri viime talvena taaperolla oli käytössä isosiskonsa vanha Name It toppa ja hyvin palveli ja piti lämpöisenä. Niinpä näytin seuraavana päivänä kahdelle pienimmälle kyseistä haalaria ja kyselin haluaisivatko he, että tilataan testiin sellaiset.

Niin kauniit toppahaalarit, toivottavasti koot osuivat nappiin

No meillähän varsinkin nelivuotias rakastaa yksisarvisia ja kukkia, joten hän oli heti täysin myyty, samoin oli pikkusiskonsakin, tai sitten hän seurasi isosiskoaan. Mutta päädyin kuitenkin tilaamaan tytöille haalarit. Ikävintä koko toppahaalarien hankinnassa on se oikean koon löytäminen ja miettiminen. Kuinkahan paljon lapset venähtää vielä syksyllä? Onkohan tämä koko nyt riittävä? Tilasinko sittenkin liian pienen tai liian ison koon? Joka kerta yhtä hankalaa.

Meidän nelivuotiaalle (huhtikuussa täyttää viisi) tilasin koon 110. Tämän koon kanssa mietin paljon, lähinnä sitä riittääkö se koko sitten myös talvella, mutta toisaalta taas tyttö on sen verran pikkuinen, että luotin vain siihen että koko tulee riittämään. Haalari ei kuitenkaan ole mukava päällä, jos se on liian suuri ja tietty silloin vielä epämukavampi jos se on pieni. Mutta uskon, että tämä koko on juuri nappi valinta talveen.

Parivuotiaalle tilasin haalarin koossa 98. Sen valinta oli sillain helppo, että viime talvena haalari oli kokoa 86 joten nyt hyppäsin vain yhden koon ohitse ja päädyin tähän. Uskon, että tämä valinta koon kanssa oli juuri hyvä meille. Seuraavina talvina ei nuorimmalle tarvikaan ostaa mitään, kun isosiskon vanhat käy hänelle varmasti hyvin. Kätevää kun voi kierrättää sisarukselta toiselle.

Nyt on siis pienellä kaksikolla toppahaalarit valmiina ja luultavammin viime vuotiset asusteetkin vielä menee. Pitäisi sovittaa ja jos ei sovi, niin sitten tiedän jo mitkä siihen aioin hankkia. Vielä tarvisi katsella millaisen toppatakin hankkii meidän kolmosluokkalaiselle. Muilla onkin sitten toppavaatteet jo valmiina. Edessä on tosin talveksi kenkien hankintaa ja se ei oo kyllä kenenkään meistä lemppari juttu, heh.
Voit seurata meitä myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X