äiti ja melukylän lapset - Banneri

Menipä elokuu ja oikeastaan koko kesä yhdessä hujauksessa. Niin se syyskuu sieltä tuli ja se tuo muuten tullessaan myös äitiysloman. Tosin äitiyslomani alkaa vasta ihan viimeisinä syyskuun päivinä, mutta sieltä se kuitenkin lähenee ihan hurjaa vauhtia. Tuntuu uskomattomalta, että odotus on edennyt jo niin pitkälle.

Torstaina täyttyi 31+0 eli se alkoi jo 32 raskausviikko tässä odotuksessa. Meillä edelliset on käynnistetty siellä 39+ viikoilla, joten ihan oikeasti ei ole enää paljoa jäljellä. Tässä kun syyskuu alkoi, toi se kyllä mukanaan ihan järkyttävän paljon viileämpää ilmaa. Tuntuu ihan todella kylmältä niiden lämpöisten ilmojen jälkeen. Tässähän toivon leutoja kelejä, jotta ei niin tarvitse miettiä pukeutumista, mutta kai se on vähän alettava suunnitella missä vaatteissa sitä tuolla ulkona viettää aikaa lasten kanssa.

Äitiysloman alku kuun lopussa

Meillähän ei mikään muutu vaikka minulla äitiysloma kuun lopussa alkaakin. Mutta itselle se on aina merkki siitä, että odotus on ihan loppusuoralla ja pian vauva todella on täällä. Jotenkin nopeasti mennyt kesä aiheutti sen, että odotuskin eteni niin hurjaa vauhtia, ettei ole vielä sisäistänyt sitä, että ensi kuussa meillä voi olla jo vauva! Jätän äitiyslomalle paljon hankintoja joita vielä tehdä. Tähänkin asti olen hyvin maltillisesti niitä tehnyt, mutta kyllä tääs vielä ainakin vaatetta on hankittavana.

Äitiysloman alkuun olisikin tarkoitus miettiä jonkinlaista kirppisreissua. Varsinkin Hämeenlinnassa olevaa Lasten kirppis Kirahvia on kehuttu paljon. Sinne meillä on aika paljon matkaa, mutta toisaalta olisi siellä kiva käydä pyörähtämässä jos sieltä saisi tehtyä hankintoja. Samoin Tampereella olevassa Mini Pandassa pitää päästä vielä käymään. Pitäisi myös miettiä missä sitä sitten myy nuo meidän kaikki tyttövauvojen vaatteet.

Voi olla, että jos sitten tämän pojan kasvaessa omista vaatteistaan pois, myisin samalla kaikki pienet vaatteet jossakin. Saa nyt nähdä mitä teen. Livekirppiksellä niiden myyminen olisi kivempaa, kun netissä en jaksa oikein niitä mikä mitta, av,yv, jne. Lisäksi postituskin on niin kallista, jolloin tuntuu että vaatteiden hinnat tuntuu kirppishinnoinkin kovilta.

No mutta se oli sellaista pohdintaa niistä. Missä te olette myyneet pienet vaatteet pois?
Oikein ihanaa syyskuun alkua ja syksyä juuri sinulle. Onko täällä muita, jotka odottelee nyt syyskuussa äitiysloman alkua?
Voit seurata myös instagramissa.

Kommentit (2)

Oon myynyt netissä jotain. Täällä Landella on kirppikset kaukana ja ei oo oikeen kannattavaa kuskata minnekkään myyntiin:(
Jos jaksat niin kuvaa mulle vaate pinoja minkälaista ois tarjolla ja laita spostia. Odotan tyttöä ja vasta muutaman yöppärin ostanu, mielellään ostaisi joltain netistä ison pinon kerralla tai sitten live kirpparilta.

Joo se on haasteellista jos joutuu viedä pidemmän matkaa kirpparille, niin tuttua kun täällä sama homma. Ystävä tosin on luvannut ottaa koppia siitä jos päätän myydä sillä kirpparilla jota oon ajatellut.
Pitää katsoa jos innostun niitä kuvailemaan, niitä on järkky määrä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X