äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän ekaluokkalainen odottaa vauvan syntymää valtavan paljon. Hän on saamassa ensimmäisen pikkuveljen ja on siitä valtavan innoissaan. Hän on aina innolla avaamassa paketteja ja kaupassa saattaa näyttää mitä on pakko hankkia vauvalle. No ihan kaikkea ei olla kyllä hankittu, sillä haluan että kaappiin ei eksy vaatetta jota ei tulisi kuitenkaan käytettyä.

Aika maltillisesti olen kaikkea ostanut, ainakin omasta mielestäni. Instagramin puolella kerroinkin, kuinka kerran tässä oltiin kaupoilla ja nuorempi poikamme näki siellä yhden fleece haalarin jossa oli hupussa nallen naama ja korvat. Hän oli heti ”Äiti meidän vauva tarvitsee sitten tämmöisen nallehaalarin”. Katsottoiin haalaria yhdessä ja tultiin siihen tulokseen, että voidaan ostaa nallehaalari, mutta joku muu kuin se joka roikkui siinä henkarissa. Molempien mielestä jokin pörröisempi versio olisi kuitenkin parempi.

No olihan sellainen sitten pakko hankkia vauvalle

Olinkin sopivasti muutama viikko aiemmin katsellut Newbien pörröistä nallehaalaria ja pohtinut olisiko meillä sille käyttöä. Jätin sen silloin kuitenkin ostamatta. Mutta koska poikamme on niin valtavan innoissaan pikkuveljen syntymästä ja esitti toiveen nallehaalarista, niin päädyin sitten tilaamaan tuon haalarin meille. Olin sen onneksi livenä nähnyt, joten tiesin sen olevan ihana.

Voi kuinka onnellinen poika sitten oli, kun paketista paljastui ihanan pörröinen ja pehmoinen haalari nallen korvilla varustettuna. Tulevasta isoveljestä se oli juuri täydellinen ja hänen sanojen mukaan jopa liiankin pehmeä. Mutta selvästi hän oli tyytyväinen siihen ja kyllä siihen kelpaa vauvan pukea.

Nyt on sitten vauvaa odottelemassa mitä suloisin haalari. Ja onhan vauvat nyt vaan niin ylisöpöjä noissa nallehaalareissa. Tämä onkin muuten ensimmäinen tämmöinen haalari meillä, joten onhan se nyt ihana pukea sellainen vauvan päälle. Onko teillä ollut vauvalla/vauvoilla nallehaalaria?

Kommentit (4)

Meillä taisi olla jonkun äitiyspakkauksessa nallekorvahaalari.

Meilä ei ollut haalaria, mutta oli sellainen vetoketjullinen takki, jossa oli korvallinen huppu. Hupulliset vaatteethan ei vauvoilla ole koskaan kovin käteviä, mutta suloinen oli

Ei ne oikein olekaan, mutta aina niitä muutamat kuitenkin löytyy. 🙂 On ne niin ihania pienten päällä.♥

Oi, sepä ihana että pakkauksessa ollut sellainen. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X