äiti ja melukylän lapset - Banneri
Odotuksessa mennään jo ihan loppusuoralla. Enää noin parisenkymmentä päivää laskettuun, joka on niin vähän. Mitä lähemmäksi laskettua mennään sitä enemmän mielessä pyörii tuleva synnytys, joka myös luonnollisesti hieman jännittää.
Vaikka synnytyksiä onkin useampi taustalla ja tavallaan on ihan luottavainen fiilis siitä, että kaikki varmasti menee aika samalla kaavalla, mutta silti sieltä tulee välillä mieleen se ajatus, että on sitä edessä taas aika ponnistus. Synnyttäminen on todella voimaannuttava kokemus ja joka kerta on odottava fiilis päästä kokemaan se kaikki ja samalla kuitenkin on sellainen tunne, ettei tässä olekaan ehkä vielä valmis siihen.

Tuleva synnytys jännittää ja samalla sitä odottaa

Jos tämäkin synnytys menee yhtä nopeasti kuin edelliset, niin päähän siinä vauhdissa ei ehdi mukaan. Voi tietysti olla mahdollista, että synnytys kestääkin kauemmin kuin edelliset. Se tästä jännittävää tekeekin, kun koskaan ei voi ennalta tietää miten kaikki tulee menemään.
Pitäisi alkaa täytellä synnytystoivelistaa sähköiseen neuvolakorttiin. Tuntuu, että se vaan aina siirtyy ja siirtyy, kun tällä hetkellä tässä arjessa on niin paljon muutakin menossa, joka vie paljon aikaa. Kun meitin mitä sinne kirjoittaisin tulee sellainen olo, että voisin koska vaan lähteä synnyttämään, mutta sitten taas nousee mieleen monia asioita, jotka nostaa jännitystä pintaan.
Lisäksi ei olla miehen kanssa nyt puhuttu vielä, tuleeko hän tällä kertaa synnytykseen mukaan, menenkö jopa yksin vai tuleeko kenties joku muu. Viimeksi minulla oli äiti mukana ja mies hoisi kotona vatsatautisia. Oli ihana kokemus saada oma äiti synnytykseen ja voisin hyvin ottaa toistekin. Ja vaikka synnytys tässä lähestyy näin hurjaa vauhtia, niin ei olla edes ehditty suunnitella lapsenvahtiasioita jos mies mukaan tulee.
Monenmoista asiaa olisi siis mietittävänä. Yleensä ollaan näitä mietitty jo hyvissä ajoin, nyt taas tuntuu, ettei kumpikaan meistä sisäistetä sitä, että ihan pian tässä synnytetään joka tapauksessa ja pian meillä on vauva sylissä. Onko siellä muita jännittänyt tuleva synnytys?
Tuu ihmeessä seuraamaan myös instagramin puolella.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X