äiti ja melukylän lapset - Banneri

Lapsilla koulu on alkanut kaikilla hyvin, mutta viikko pitäisi vielä jaksaa ja kyllä huomaa merkkejä siitä, että viikon loma tulee heille kaikille tarpeeseen. Syysloma onkin  lapsilla sopivasti vain pari viikkoa ennen laskettua, joten kiva viettää heidän kanssaan aikaa vielä näin ennen vauvan syntymää.

Lomalle ei olla nyt suunniteltu mitään ihmeitä. Itselläni piti olla neuvola, mutta aikaistettiin sitä aikaa viikolla. Ykdellä lapsista on puheterapia ja toiveena olisi, että se olisi viimeinen. Sieltä se R-kirjain on nimittäin alkanut löytymään ja ollaan siitä kyllä kaikki innoissaan, etenkin lapsi itse. Lisäksi tässä samalla myös meidän nelivuotias on alkanut löytää puheeseensa R-kirjaimen, joten aika mahtavaa, että oppivat sen nyt samaan aikaan.

Viikon loma ei ehkä sisälläkään mitään erikoista

Suunnitelmissa on myös ollut mennä mummulaan yösi ja keksiä sinne jotakin ohjelmaa, mutta katsotaan nyt tuleeko lopulta lähdettyä minnekään. Tässä kun on vähän monenmoista ja yhden asian vuoksi tässä on kaatunut monikin suunnitelma. On se ärsyttävää, kuinka jokin juttu saattaa pilata jonkin suunnitellun asian vallan, mutta eipä se nyt ensimmäinen kerta ole kuin näin käy.
Jos tässä nyt ei mummulaan päästä lähtemään ja siellä päin puuhastelemaan niin sitten keksitään täällä kotona päin jotakin ohjelmaa. Toivotaan nyt ainakin kivoja kelejä, niin saisi toteutettua sen suunnitelman joka on ollut varalla. Tärkeintä olisi kuitenkin, että pysyttäisiin koko porukka terveenä ja saataisiin nauttia lomasta ihan kunnolla.

Pidän nyt kuitenkin tärkeimpänä sitä, että voimme viettää aikaa yhdessä vielä tällä porukalla. Ei väliä sisältääkö se mitään menoja. Katsotaan rauhassa mitä viikko tuo sitten tullessaan ja millaisena tässä tämä omakin olo säilyy. Minulla kun oli hb laskenut aika rajusti, joten ihan ei vireystila ole se paras tällä hetkellä. Mutta jospa sen vielä saisi jotenkin nousuun popsimalla rautaa lisää.

Koululaiset odottaa kyllä kovasti täällä jo viikon lomaansa. Ehkä eniten sitä, ettei herätyskello tai äiti herättele heti seiskan jäljestä vaan saa nukkua rauhassa niin pitkään kuin haluaa ja valvoa illasta pisempään.
Tervetuloa myös seuraamaan instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X