äiti ja melukylän lapset - Banneri

Oikein ihanaa ja aurinkoista isänpäivää kaikille iseille. Täällä on aurinko paistanut aamusta asti ja lapset valmisti ja laittoi isille aamupalaa. Aamupalan jälkeen lapset antoi tekemänsä kortit ja ostamiaan herkkuja. Yhdessä annettiin isille vielä lahjakortti hierontaan. Saa sitten varailla itselleen sopivan ajan sinne.

Muuten meidän päivä tästä etenee niin kuin kaikki muutkin päivät. Yhdessä valmistetaan jossain välissä päivää vielä hyvä lounas ja mennään koko perheen kanssa ulkoilemaan. Nyt kun vauvakin sai luvan ulkoilla. Lyhyeksihän se ulkoilu vauvan kanssa vielä jää, mutta pääsee edes vähän haukkaan happea.

Isänpäivää vietetään kotosalla

Omalle isälle isänpäivätoivotukset välitetty puhelimen välityksellä. Nyt ei mennä siellä käymään, kun tarkoituksena ensi viikolla mennä sinne suunnalle muutenkin. Vauvalla on käynti Tayssiin joten helppo yhdistää samalle päivälle käynti mummulaan.

Ihan pelkästään iloisissa ja rennoissa merkeissä tämä päivä ei kuitenkaan kulu. Siihen kuuluu myös huolta ja suruakin. On hyvä muistaa olla kiitollinen niistä läheisistä joita ympärillä on. Asiaa en sen enempää tänne avaa, mutta sitä osaa arvostaa taas enemmän mitä kaikkea elämässä on hyvin.

Nyt meidän perhe toivottaa oikein hyvää isänpäivää. Rutistakaa isiä lujasti ja kertokaa kuinka tärkeä hän on. Halauksia myös niille keille tämä päivä ei ole se iloisin.

Voit seurailla myös instagramissa

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X