äiti ja melukylän lapset - Banneri

Niin se saapui jouluaatto. Tätä on odotettu, joulun tunnelmaa ja tuoksuja, vihdoin se on täällä. Toivottavasti sinun joulusi tulee olemaan täynnä iloa ja onnea. Jos taas ei, lähetän valtavasti voimia ja halauksia.

Itselläkin on takana myös joulu jolloin koko joulun olisi voinut skipata. Se joulu, kun sain keskenmenon tulee aina seuraamaan minua ja muistumaan mieleen joka ikinen joulu. Ja vaikka muut joulut ovatkin olleet iloa ja onnea, tuo tapahtuma palaa aina hetkellisesti mieleen.

Siksi jouluaattona on itselle tärkeää päästä viemään kynttilät hautuumaalle. Samalla kun sytytän kynttilän isovanhemmille sytytän sen myös yhdelle pienelle tähdelle joka taivaalla tuikkii ja joka ei koskaan päässyt luoksemme.

Onnellista joulua juuri sinulle

Tämä jouluaatto on meidän perheelle erityinen, koska se on vauvan ensimmäinen. Toivottavasti se tulee sisältämään paljon onnellisia hetkiä jotka painaa sydämeen ja josta kertoa hänelle, kun hän on isompi.

Tänä jouluna olen kiitollinen perheestä, tästä pienestä joka sylissäni tuhisee ja siitä kuinka kaunis kuusi koristaa meidän olohuonetta. Lasten koristelemana se näyttää oikein kauniilta. Pian sen alle ilmestyy lahjoja.

Nyt meidän koko perhe haluaa toivottaa teille kaikille jotka tätä lukee oikein iloista, rauhallista ja etenkin onnellista joulua. Voit seurata myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X