äiti ja melukylän lapset - Banneri

Heippa täältä sohvan nurkasta, johon on varmaan jo jäänyt jälki mun takapuolesta. Täällä on vauvalla menossa tiheän imun kausi jonka vuoksi tissillä ollaan vähän väliä.

Välillä tuntuu päivän kääntyessä iltaan, että onkohan sitä tullut muuta tehtyä kun imetettyä ja siltä se välillä tuntuu rinnoissakin. Todellisuudessa sitä kyllä tekee aina ne kaikki väliajat kaikkea mahdollista mitä ehtii. Välillä sitä imettääkin samalla, kun tekee kaikkea muuta jotta saa jotain aikaiseksi. Ei sitä pahemmin ole päiviä kun voisi istua monta tuntia putkeen imettämässä. Paitsi illalla se onnistuu, kun pienimmätkin jo unilla silloin.

Kun tiheän imun kausi iskee on vaan mentävä päivä kerrallaan

Huolta maidon määrästä ei itsellä ole, sillä sitä kyllä tulee ja vauvastakin näkee hänen kasvavan hyvin. Eräs ilta kyllä tuli hieman epätoivoinen olo, että loppuukohan tämä imetysmaratoni milloin, kun vauva oli tissillä putkeen reilut viitisen tuntia, huh.

Sen kuitenkin tietää ettei tämä vaihe loputtomiin kestä ja siksi mennäänkin päivä kerrallaan. Nyt tämä vaihe on kestänyt kolme vai neljä päivää, joten varmasti aletaan kohta olla voiton puolella ja pian tissillä ei käydä näin tiuhaan. Varsinkin illalla jos imettää pitkään niin kyllä se tuntuu jo rintojen lisäksi hartioissa, vaikka kuinka yrittää pitää ne rentoina.

Vaikka tuntuu, että jatkuvasti saa olla kaivamassa tissiä esille niin en kyllä tätä mihinkään vaihtaisi. Imetyshetket on ihania ja se kun pieni puristaa kätensä minun sormen ympärille ja katsoo suoraan silmiin on ihan parasta. Tiheän imun kausi on kuitenkin vain pieni vaihe meidän imetystaipaleessa. Voit seurata myös instagramissa.

Kommentit (2)

Oletko vielä ajatellut kuinka pitkään olet vauvan kanssa kotona? Oma vauvani on jo isompi mutta aika kotona tuntuu menevän niin vauhdilla ja töihin paluu mietityttää.
Entä miten liikutte nykyään (jos täytyy mennä autolla) koko perheen kesken? Meillä tämäkin vielä auki, emmekä enää mahdu tavalliseen henkilöautoon.
Hyvää kevään jatkoa sinne!

Kiitos viestistäsi ja pahoittelut että vastaaminen viivästyi.
En ole vielä miettinyt enempää, mutta en mielellään ihan pienenä hoitoon veisi. Mutta katsotaan lähempänä miltä tilanne vaikuttaa. 😊
Meidän oma auto on kahdeksan paikkainen ja meillä on myös toinen auto käytössä, joten kahden auton taktiikalla mennään. 😊

Kiitos ja samoin sinne.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X