äiti ja melukylän lapset - Banneri

Instagramin puolella törmäsin kivaan haasteeseen, jossa kerrotaan omasta viikosta asioita numeroina. Se vaikutti niin mielenkiintoiselta, että pakkohan se oli itsekin toteuttaa ja ajattelin sen jakaa myös täällä blogin puolella, kun kaikki ei kuitenkaan instagramissa ole.

Ensin valitsin haasteeseen muutama asian, joita laskisin viikon aikana. Onneksi en valinnut niitä kuin neljätoista, sillä niissäkin oli jo iso homma. Osa varmasti voi heittää, mutta aika hyvin sitä lopulta sai kuitenkin kirjattua kaikki ylös. Varsinkin kun tein puhelimeen sitä varten muistion.

Miltä se minun viikko sitten näytti numeroina?

Ootko itse ikinä miettinyt paljonko juot jotain viikon aikana, kuinka monta kilometriä ajat viikossa tai kuinka monta vaippaa vaihdat? Oli hauska itsekin nähdä miltä se viikko näyttää. No mutta sen pidemmistä höpinöitä, tässä mun viime viikko numeroina.

Juotujen teekuppien määrä oli 18, osa puolikkaita. Vaippoja tuli vaihdettua 45 kertaa, imetyksiä kertyi 75, nukuttuja tunteja oli 39 ja herätyksiä yhteensä 21 kappaletta. Äiti sanottiin ainakin 143 kertaa ja varmasti siitä puuttuu osa, kaikkea ei välttämättä edes ole tajunnut merkitä ylös.

Lähtöjä kotipihasta kertyi vain 7 kappaletta, ajettuja kilometrejä tuli mittarin 115, vaikka pysyttiinkin vain omalla kylällä. Rahaa tuli käytettyä 197 €, tässä minun käyttämäni määrä. Herkkuihin meni rahaa 9,5 €.

Pyykinpesukone pyöri 13 kertaa. Olin jotenkin vähän laiska pesemään nyt pyykkiä. Astianpesukone pyöri hieman vähemmän, 10 kertaa. Suihkuissa laskin viettäneeni aikaa viikon aikana 12 minuuttia. Valokuvia nappasin aika vähän, nyt niitä kertyi 125 kappaletta.

Siltä näytti minun viime viikko numeroina. Paljon ei nukuttu, mutta ehtii sitä myöhemminkin levätä. Kannattaa ihmeessä toteuttaa tämä ihan vaan siksikin, että on ihan hauska nähdä asioita numeroina.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X