äiti ja melukylän lapset - Banneri

Koululaisilla alkoi talviloma tai hiihtoloma perjantaina ja se todellakin tuli tarpeeseen. Pientä väsymystä ollut osalla ilmassa, kun kouluhommia on ollut reilusti. Kiva siis vetää viikko happea ja palata sitten uuden virran kanssa pakertamaan kouluun.

Usein läksyjä tulee ihan sopivassa määrin, mutta yhdestä aineesta niitä tulee ihan järkyttäviä määriä, joka kyllä syö hyvin myös motivaatiota. Itse aikoinaan opiskellut saman open tunnilla ja kyllä se läksyjen määrä vie lopunkin kiinnostuksen kyseiseen oppiaineeseen. Ei ole mitenkään kiva, että sen aineen läksyihin menee aikaa saman verran kuin muiden yhteensä. No mutta onneksi nyt saavat hengähtää hetken.

Meidän talviloma sisältää pientä ohjelmaa ja etenkin sitä vapaata tekemistä

Täällä on jo yhden lapsen ystävä ollut meillä yökylässä. Lähdetään lähes kaikkien lasten kanssa pariksi yöksi minun vanhemmille ja siellä sitten luvassa erilaista tekemistä. Lapset tykkäävät siitä, kun pääsevät täältä maalta kaupunkiin pariksi päiväksi. Lisäksi on itsekin kiva saada vaihtelua näihin oman kodin seiniin muuttamalla maisemaa. Ja mummulassa kyläilyt on aina kuulunut meidän talvilomaan.

Olen myös varannut vauvalle käynnin osteopaatille ja sitä käyntiä odotan paljon. Palaan siihen ja muutenkin vauvan kuulumisiin luultavammin sitten erikseen. Meillä ei ole kukaan lapsista ennen käynyt, joten mielenkiinnolla odotan mitä siellä saadaan aikaan. Oletteko te käyttänyt vauvaa tai isompaa lasta osteopaatilla?

Talviloma on tästä alkupäästä hyvin täynnä ohjelmaa, mutta puolen välin jälkeen ei ole suunnitelmia sen erikoisemmin. Katsotaan mitä se tuo tullessaan. Parasta kun esikoinen on reilun viikon nyt kotona. Tuntuu perhekin heti kokonaiselta, kun sen kaikki palaset on samassa paikassa.

Onko siellä jo talviloma / hiihtoloma vietetty, alkoiko se nyt vai onko vielä edessä? Jos vietetty jo niin tsemppiä arkeen paluuseen. Jos alkoi nyt niin oikein ihanaa talvilomaa ja jos tulossa niin vielä jaksaa rutistaa. Voit seurata myös instagramissa.

Kommentit (2)

Hei, meillä on lapsista 2 käyneet vauvana osteopaatilla. Lämmin suositus meiltä. Saatiin välitön apu kummallakin kerralla.

Ihana kuulla 😊
Mekin käytiin ja apuja saatiin myös.💛

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X