äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meillä on takana jo toinen käynti osteopaatilla vauvan kanssa. Edellisellä kerralla saatiin iso apu ja silloin ohjeeksi tuli tulla uudelle käynnille viikon tai kahden kuluttua.

Ja koska ollaan aika iso perhe voi jonkun taudin iskiessä tulla tilanne, ettei pääse pitkään aikaan minnekään. Niinpä päätin varata ajan heti viikon päähän edellisestä käynnistä. Eipähän ehtinyt siihen väliin mitään tautia iskeä ja saatiin siitä suurin hyöty irti.

Käynti osteopaatilla saa vauvan nukahtamaan käynnin jälkeen hetkessä sekä punoittavat posket

Toisella kertaa huomattiin edellisen kerran selvästi helpottuneen vauvan jumeja. Samoin kotona tehdyt harjoitteet olivat tuottaneet hieman tulosta ja vauva antaa tehdä ne hyvin. Tälläkin kertaa hän nautti ja vaikka vierastaa jo monia niin tuolla käynnillä siitä ei ollut tietoakaan.

Päätin varata vauvalle vielä kolmannenkin käynnin. Hän selvästi nauttii ja apua ollaan hoidoista saatu niin ainakin tuo kolmas kerta vielä käydään. Käynni jälkeen vauvalla punoittaa ihanasti posket ja vaikka hän olisi nukkunut ennen käyntiä hän nukahtaa hoidon jälkeen lähes heti turvakaukaloon.

Ollaan kuljettu osteopatiaan kaukalo kiinni vaunujen adapterissa yhdistelmällä, koska olen jättänyt auton läheisen kauppakeskuksen parkkihalliin. Näiden käyntien seurauksena kaukalossavoleminen ei ole vauvalle enää niin vastenmielistä ja ajallisesti siinä ei tule kuitenkaan vietettyä kovin pitkiä aikoja.

Mutta tämän kuun lopulla vielä kynti osteopaatilla ja sitten katsotaan riittääkö ne hoitokerran meidän kohdalla kokonaan vai vieläkö olisi tarvetta käynnille. Seuraa myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X