äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kevät, vihdoin alkaa tuntua sen todella tulevan. Aurinkoinen huhtikuun alku on ainakin ollut ja lisää aurinkoa on luvassa. Huippua! Kohta saa lumet kyytiä.

Huhtikuu on meillä lähes poikkeuksetta joka vuosi täynnä kaikenlaista ohjelmaa ja niin on tänäkin vuonna. Jokaisella on menoja ja sitten koitetaan järjestää niin, että jokainen pääsee omiinsa. Itse odotan kovasti Lapsimessuja jonne olisi tarkoitus tänäkin vuonna mennä. Ihana tapahtuma, jossa ehkä eniten odotan niitä kohtaamisia ihmisten kanssa joihin on saanut tutustua esimerkiksi instagramin välityksellä.

Huhtikuun alku tuo mukanaan myös pääsiäisen

Eilen täällä lapset pääsivät virpomaan. Kaikkihan meillä ei enää käy, mutta osa kyllä. Yksi lähti ystävänsä kanssa virpomaan ja lopuille riitti virpominen mummulassa. Se onkin noille pienille se mieluisin paikka käydä. Täällä olikin monta iloista pupua sunnuntaina.

Pieni pääsiäislomakin on sieltä lapsille tulossa. Tuntuu, että vastahan tässä oli talviloma ja taas lomaillaan, mutta ihan tarpeeseen tämä heille kuitenkin tulee. Kovasti varsinkin nuorimmat odottavat pääsiäistä. Joku päivä taas piilotellaan yllätysmunia ja muita herkkuja joita sitten yhdessä etsivät. Jotain ohjelmaa on täälläpäin myös lapsille johon osallistutaan jos vaan pysytään terveenä. Muuten ei mitään suunnitelmia juurikaan olla tehty.

Rairuohot istutettiin viime viikolla ja hiljalleen ne on sieltä alkaneet jo kasvaa. Nuorimmat tytöistä seuraavat kasvua tarkasti, kun joka aamu käydään kurkkaan paljonko ruoho on yön aikana kasvanut. Jännää aikaa tämä pääsiäisen aika, hih.

Tämä aurinkoinen huhtikuun alku tarkoittaa myös kevyempää vaatetusta ulos. Pitää vissiin alkaa kaivaa kaapista esiin keväisempää vaatetta lapsille. Ja vauvallekin pitäisi jokin välikausihaalari varmaan hankkia ja mieluiten sellaisessa koossa, että menisi syksylläkin. Nyt aurinkoista viikkoa just sulle.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X