äiti ja melukylän lapset - Banneri

Huhtikuun viimeinen ja huomenna on vappu. Me juhlitaan vappua ihan vain kotosalla, osa meillä parantelee vielä itseään sairastelun jäljiltä.

Tänään on leivottu munkkeja ja syöty paljon munkkeja. Sokerin määrästä voisi kuvitella lattialle kaatuneen kokonaisen sokeripussin. Imurille onkin riittänyt tänään töitä.  Tein pari satsia, josta osan sekä munattomina että maidottomina niin pääsin itsekin herkuttelemaan. Ja vitsi miten hyviä ne olikaan. Tässä kun ei pahemmin ole tullut tämmöisillä herkuteltua. Nyt sitten senkin edestä. Olen siis vielä imetysdietillä ja siitä syystä maidoton ja munaton minulle itselle.

Ei vappua ilman foliopalloja

Vappu on meillä muutenkin kunnon juhlaa, kun yksi lapsistamme on syntynyt silloin. Miten ihanaa, että hänen synttäreiden aikaan on aina paljon värikkäitä vappupalloja ja muutenkin kaikkea ihanaa. Mahtaa olla aika juhlaa, kun hän tuosta vielä vuosia itselleen lisää kerryttää. Tällä kertaa synttäreitä juhlitaan kuitenkin vasta kesällä, kun pidetään silloin yhteissynttärit meidän neljälle tytölle joilla syntymäpäivät lähekkäin.

Tänäkin vuonna meidän lapset saivat valita itselleen foliopallot, tai ne valitsi jotka vielä sellaisen halusivat. Jokaiselle löytyi mieluinen ja on se niin ihana katsoa kuinka paljon iloa ja riemua nuo pallot tuovat moneksi päiväksi. Vauvallakin on niissä riittänyt ihmeteltävää. Hänelle en omaa palloa ostanut, koska voi hyvin lainata niitä sisaruksilta. Monesti joku vauvalle onkin nyt tarjonnut omaa palloa.

Miten teillä on tapana viettää vappua? Leivotteko munkkeja, käyttekö vapputorilla, kuuluuko foliopallot teidän vappuun? Jos kuuluu niin millaiset teille valikoitui tänä vappuna? Ja lopuksi, oikein ihanaa vappua juuri sinulle!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X