äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kuukausi sitten vauva oppi kääntymisen taidon. Sitä harjoiteltiin hetki ja sitten se taito unohtui hetkeksi ja hän kääntyi vain satunnaisesti. Mutta nyt vauva lähti liikkeelle ja tapa on kyllä mainio.

Vauva alkoi jälleen pitkän tauon jälkeen kääntyä selältä vatsalleen ja aika nopeasti hoksasi kuinka kääntyä vatsalta takaisin selälleen. No eipä mennyt aikaakaan, kun hän vyöryi pitkin lattioita kierimällä. Ja sitä taitoa on nyt harjoitettu ahkeraan.

On tosi hyvä juttu, kun osaa nyt itse kääntyä takaisin selälleen. Sitä ennen häntä tuntui harmittavan kun yrityksistä huolimatta ei onnistunut. Nyt hänelle on auennut vallan uusi maailma ja tuntuu nauttivan kovasti uudesta taidostaan.

Vauva lähti liikkeelle ja nyt se taito on tullut myös uniin

Nyt vauva sitten löytyy milloin mistäkin, hih. Hyvin osaa tuolla tyylillä lähteä myös tavoittelemaan leluja. Hän myös osaa pyöriä napansa ympäri, kun leikkimatolle laittaa leluja ympärille. Välillä uuden taidon myötä ollaan jumissa milloin missäkin, mutta eipä se kovasti tunnu harmittavan.

Uniin tämä uusi taito on myös vaikuttanut. Hän ei pyöri unissaan, ainakaan vielä, kovin paljoa mutta levottomammaksi unet ovat menneet. Eikä se ihme ole jos jää liike päälle, kun niin kovasti päivän aikana kieritään paikasta a paikkaan b. Saa nähdä tuleeko sellaista vaihetta, että vieressä alkaa kovakin pyöriminen. Toivottavasti se ei tämän enempää pienen uniin vaikuta, kun heräilyjä meillä on muutenkin öissä ihan riittämiin.

Nyt kun vauva lähti liikkeelle, niin katsotaan koska hoksasee ryömimisen taidon. Kiire ei ole oppia, kyllä se taito sieltä sitten ajallaan löytyy.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X