äiti ja melukylän lapset - Banneri

Täällä elellään vauvan kanssa jälleen sellaista vaihetta, että jokin kantoväline voisi olla tarpeen. Tämä tilanne on ollut jokaisen lapsen kohdalla. Osan kanssa onkin ollut kantoväline ja osan kanssa olen sitten vain pitänyt sylissä.

Päiväunet ovat välillä todella lyhyitä ja koska kesää kohti mennään kovaa vauhtia tarkoittaa se myös enemmän ulkoilua. Tällä hetkellä ei viihdytä hereillä ulkona muuta kuin sylissä, joten edessä on ollut jo monen monta tilannetta, kun olen eri kantovälineitä googlaillut.

Kai jokin kantoväline  toisi helpotusta arkeen

Meillä on ollut kolmella lapsella käytössä manduca. Se on ollut hyvä kun vauva on ollut pieni, mutta kyytiläisen kasvettua on reppu jäänyt sivuun ennemmin on kantanut sylissä, sillä silloin paikat ei ole mennyt niin jumiin kuin repun kanssa. Itsellä sillä kantaminen alkoi ottaa selkään sekä hartioihin, joten manduca ei vain malliltaan sopinut minulle.

Nyt viisastuneena edellisistä kokemuksista saa manducat jäädä kokeilujen listalle ja koitettava jotain muuta. Eri vaihtoehtojahan on valtavan paljon, mistä sitten tietää mikä olisi se paras juuri itselle? Sovittamalla eri malleja se varmasti olisi paras, valitettavasti kaikille se ei ole mahdollista.

Kuin vahingossa eräs päivä puhelinta selatessa tuli vastaan repun ja liinan yhdistelmä ( tai näin luulen että on). Se vaikutti juuri sellaiselta, joka voisi ominaisuuksiltaan olla juuri se mun juttu. Hieman googlailin ja laitoin viestiä ihmiselle jolla se näytti olevan ja sain hyvää infoa tuotteesta.

Ja koska olen tuumasta toimeen luonne, laitoin tuotteen tilaukseen ja nyt meille on postin mukana tulossa ensi viikolla kantoreppu. Toivottavasti siinä malli nyt osuu kohdilleen ja vauva viihtyisi. Se kyllä helpottaisi monessa tilanteessa arkea ja olisi kesän reissuillakin apu. Kaikkialle kun ei vaunujen kanssa pääse. Nyt ihanaa alkavaa uutta viikkoa juuri sinulle.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X