äiti ja melukylän lapset - Banneri

Aika on rientänyt siitä, kun sain ensimmäisen lapseni. Toisaalta taas tuntuu kuin siitä olisi vain hetki, tai voiko niin enää sanoa, kun siitä on kulunut kuitenkin kohta kahdeksantoista vuotta.

Lapsia välillä kiinnostaa minkä ikäinen olen ollut kenenkin syntymän kohdalla. Ja välillä pitää oikein alkaa jopa laskea, heh. Osan kohdalla kun on niin, että itselle on pyörähtänyt vuosi mittarin lisää kuukauden tai muutaman päästä vauvan synnyttyä.

Tämän ikäinen olen ollut saadessani lapseni?

Esikoisen syntymän aikaan olin juuri pari kuukautta aiemmin ehtinyt täyttää kaksikymmentäyksi. Toisen syntymän aikaan ikää oli kaksikymmentäneljä ja kolmannen synnyttyä kaksikymmentäkuusi. Neljännen synnyttyä oli ikää mittarissa kaksikymmentäkahdeksan. Viidennen kohdalla olin kolmekymmentä ja kuudennen ehdin saada vielä ollessani kolmekymmentäkolme. Seitsemännen sain kolmenkymmenenviiden vuoden iässä ja kahdeksannen kolmekymmentäkahdeksan vuotiaana.

Neljä heistä siis parikymppisenä ja neljä kolmekymppisenä. Eipä ole sitäkään tullut ennemmin juurikaan mietittyä. Olisikin hauska kuulla minkä ikäisenä sinä sait lapsesi? Aiemminkin sitä kysynyt, mutta kertaus ei ole ikinä pahasta.

Kommentit (10)

Hei, esikoiseni syntyi kun olin 18v, toinen tuli maailmaan ollessani 20v, kolmannen synnytin 24vuotiaana. Neljäs syntyi ollessani 34vuotias, viidennen synnytin 36vuotiaana ja kuudennen 38 vuotiaana. Nyt olen 44v

Minulla on kaksi lasta. Toisen sain juuri täytettyäni 29 ja toisen juuri täytettyäni 32. Vaikka olin virallisesti alle 30 esikoiseni syntymän aikoihin, miellän itseni kuitenkin kolmekymppiseksi synnyttäjäksi.

Upea skaala teillä!

Itse olin 31v ja 35v. Nyt olen 37, eli vielä ehtisi. Mutta kaksi on juuri sopivasti meille, ellei toisin todisteta! 😆

Minä olin myös 21 juuri täyttänyt kun esikoinen syntyi. 24 kun kuopus. Nyt isot lapset jo ja vielä virtaa riittää. Toivottavasti lapsenlapsia joskus suodaan, tämä mummi jaksaa varmasti vielä heidän kanssaan touhuta.

Olipa kiva lukea missä iässä olet saanut lapsesi. 😊 Ihana poppoo siellä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X