äiti ja melukylän lapset - Banneri

Mieletön sää ja vielä mielettömämpi viettää äitienpäivää nyt kahdeksan lapsen äitinä. Ihka ensimmäistä äitienpäivääni vietin vuonna 2006. Joten on näitä kertynyt, mutta joka kerta tuntuu mielettömältä saada olla äiti.

Olen todella onnekas ja onnellinen siitä kuinka saan olla äiti kahdeksalle. Kuinka monta kertaa päivässä saan kuulla rakastan sua ja pienet kädet kietoutuu kaulan ympärille. Tai kuinka pieni käsi tarraa kiinni kädestäni. Kumpa jokainen joka haluaa, saisi kokea äitiyden.

Äitienpäivää vietetään meillä ulkoillen ja herkutellen

Aamusta lapset miehen kanssa valmisti herkullisen aamupalan ja sain hartiahieronnan, koska viimeyönä ei oikein tullut nukuttua hyvässä asennossa ja heräsin päänsärkyyn. Eikä varmasti helpottanut, kun valvoi myöhään jännäten miten Euroviisuissa käy. Mutta kannattihan se valvoa, kun Käärijä pärjäsi ihan mielettömän hyvin.

Meillä tämä päivä kuluu varmasti ulkoillen. Muu perhe onkin jo ulkona. Itse nautin hetken siitä, kun pienin nukahti syliini ja voimme hetken vain olla näin. Ihanaa äitienpäivää juuri sinulle.

Ei pidä myöskään unohtaa sitä, että äitienpäivä ei kaikille suinkaan ole mikään helppo päivä. Joillekin se voi olla vuoden yksi vaikeimmista päivistä. Lähetän paljon lämpimiä halauksia kaikille niille, joille tämä päivä ei ole iloinen tai onnellinen. Elämä on välillä niin kovin epäreilu.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X