äiti ja melukylän lapset - Banneri

Voi kumpa olisin hankkinut tämän aiemmin, on ollut hokema joka kerta, kun olen laittanut vauvan tähän Stokke Limas carrier -rintareppuun. Olenkin useamman kerran maininnut, kuinka edellisten lasten kohdalla meillä ollut kantoväline ei sopinut itselle ja jäi käyttämättä. Niinpä tälläkin kertaa ajattelin selviäväni ilman. Mutta sitten eteen alkoi tulla tilannetta toisensa perään, kun ajattelin olisiko joku kantoväline sittenkin hyvä olla.

Alkoi joka päiväinen netin selaaminen ja sitten silmääni osui eräs kantoväline  joka vaikutti juuri sellaiselta joka voisi sopia minulle. Lapsimessuillakin tuota katsoin ja jäi harmittamaan kun jäi sovittamatta. Kyselin hieman siitä käyttökokemuksia tästä ja ne toi viimeistään sen olon, että tuo todella voisi olla meille hyvä.

Kyseessä on Stokke Limas carrier jossa yhdistyy kantoliinan ja kantorepun hyvät puolet

Tätä voi käyttää vastasyntyneestä taaperoikään (3,2-15kg). Ja se kyllä vähän harmittaa näin jälkikäteen.  Olisi kyllä monessa tilanteessa ollut erittäin tärkeä apu meillä jo ihan ensimetreistä asti. Värivaihtoehtojakin tässä Stokke Limas carrierissa on hyvin, mutta ei varmaan yllätä, että valitsin meille tämän vaalean (Valerian beige).

Tällä voi kantaa kolmella eri tavalla. Kasvot kantajaan päin, lonkalla ja selässä. Vauvaa ei siis voi kantaa kasvot menosuuntaan. Itse olen toistaiseksi kantanut vasta edessä, mutta pitäisi harjoitella kantamaan myös lonkalla, jossa vauva voisi viihtyä hyvin hereillä ollessa.

Vauva tuntuu viihtyvän tässä ja minun selälle ja hartioille tämä on sopinut oikein hyvin. Tämä on myös helppo pukea päälle ja säätää itselle sopivaksi. Vielä ei ole ilmennyt mitään mistä moittisin tätä (a mainitaan nyt vielä, että ihan itse olen tämän ostanut). Järkevintähän olisi aina testata kantoväline ennen ostoa, jos se vain on mahdollista. Mutta itsellä oli vaan niin vahva tunne siitä, että tuo näyttää sopivalta juuri minulle ja se piti.

Kommentit (4)

Tämä oli erittäin hyödyllinen blogiteksti ja olen siitä kiitollinen. Vauva syntyi 3.9.23 ja tiladin tämän syntymää seuraavana päivänä. Aivan ihana, helppo käyttää ja kaunis. Kiitos vinkistä, käytössä päivittäin <3

Oi kun kaunis 😍 mulla on käynyt yhteensä 4 kantovälinettä ja ainoastaan yksi taisi olla sellainen, minkä sain itse puettua. 🥴 Se on vähän ärsyttävää, vaikka mieluusti kyllä reppuun tai liinaan laittaisin 😅 hyvä että nyt löysit sopivan! 😊

https://www.sangynalla.fi

Voi onpa harmillista. 😕 Tämä on kyllä kaunis ja mitään ongelmia ei ole ollut itsellä tämän pukemisessa. Tosi näppärä on ollut laittaa. 😊

Voi miten ihana kuulla ja oikein paljon onnea sinne vauvasta.❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X