äiti ja melukylän lapset - Banneri

Joko siellä odotetaan koulun loppua ja kesälomalle pääsyä? Täällä on kalenteriin laitettu ylös jäljellä olevat lasten koulupäivät ja eihän niitä ole siinä enää kuin muutama hassu. Todella nopeasti on mennyt aika, kun vastahan oli syksy ja ensimmäinen koulupäivä.

Yksi lapsista oli tällä viikolla luokkaretkellä keskiviikko-perjantai välisen ajan. Oli ollut oikein onnistunut ja mukava reissu. Huomenna taas yhdellä lapsistamme on vuorossa yhden päivän kestävä luokkaretki. Noi luokkaretket on kyllä aina niitä yksiä parhaita kohokohtia kouluvuoden aikana.

Kesälomalle tehty muutamia suunnitelmia

Viimeinen viikko on koululaisilla aina mukava, kun ei ole juurikaan enää mitään opiskelua vaan yleensä kivaa ohjelmaa. Lapsista parasta on, kun enää ei ole tulossa kokeita, koulussa on kiva käydä.

Tuntuu niin uskomattomalta, että jo kolmannella meidän lapsista päättyy ala-aste ja syksyllä kutsuu jo ylä aste. Syksyllä pari jatkaa vielä ala-asteen puolella opiskelua, kaksi ylä asteella ja yksi ammattikoulussa. 

Kesälomalle on tehty muutamia suunnitelmia, mutta ei mitään sen suurempia vielä. Loman edetessä sitten katsotaan mitä tehdä. Piipahdettiin tässä kuussa jo eläinpuistossa ja yksi lapsista oli eilen ystävänsä perheen mukana yhdellä hyvipuistoreissulla. Eniten nyt odotellaan sellaista keliä, että päästään uimarannalle ja ehditään joku päivä mökille. Niitä reissuja lapset täällä odottaa ehdottomasti eniten. Ja käydään myös huvipuistossa.

Nyt toivottelen ihanaa alkavaa vikkkoa! Ajatella, että toukokuu on ihan juuri taputeltu ja kesäkuu kolkuttelee jo ovella.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X