äiti ja melukylän lapset - Banneri

Kuuluuko teidän juhannukseen mökki? Me ollaan monena vuonna vietetty päivä mökillä ja ajeltu sitten viimeistään illaksi kotiin, se etu on siinä kun mökki on lähellä. Nyt se on kuitenkin toisessa käytössä, joten emme sinne pääse.

Tänä vuonna mökki ei siis kuulu suunnitelmaan vaan vietämme juhannusta meillä kotona oman perheen ja muutaman ystävän kesken. Luvassa on grillausta, pihapelejä ja saunomista. Sellaista rentoa olemista ilman sen kummallisempaa suunnitelmaa.

Toisaalta ihan kiva viettää juhannus näin. Välttyy pakkaamiselta, koska kyllä sille päivän reissullekin muutama kassi kertyy tällä porukalla. Varsinkin kun vie ruokia, uimakamppeet yms. Mies oli viime viikonlopun tuolla mökillä ja kuulemma ötököitäkin on paljon ja trimmerille olisi hommia joten taidamme suunnata mökille vasta myöhemmin ja napata mukaan myös sen trimmerin.

Mutta nyt haluan toivottaa teille oikein ihanaa ja aurinkoista juhannusta. Pitäkää toisistanne huolta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X