äiti ja melukylän lapset - Banneri

Lämpöä on piisannut, voi todeta kesän todellakin alkaneen. Onko siellä paljon suunnitelmia tälle kesälle? Miten siellä on kesä tähän asti sujunut?

Näillä keleillä onnea on ilmalämpöpumppu jonka ansiosta voi sanoa nauttivansa näistä hellepäivistä. Sisälle kun pääsee koska vaan viilentymään. Toista oli vielä muutama vuosi sitten kun koko ilmalämpöpumppua ei meillä ollut. Se on ollut nyt vauvankin kanssa pelastus, muuten voisi olla pienelläkin tuskaista olla.

Päivät koostuukin lähinnä siitä kun ravataan ulos ja välillä taas sisälle. Vauva on suosilla nukkunut sisällä varsinkin kuumimpaan aikaan ja muutenkin olen silloin pitänyt vauvan poissa auringosta.

Mitä suunnitelmia kesälle, kun huvipuisto ja eläintarhassa on jo käyty?

Ollaan oltu tehokkaita, kun juhannus on vasta tulossa ja meillä on takana jo käynti eläintarhassa ja huvipuistossa. Yksi lapsista on käynyt jo kahdessa huvipuistossa. Nyt sitten koitetaan keksiä jotain muuta ohjelmaa. Myös juhannus on auki, kun ei mennäkään silloin mökille.

Ollaan nyt suunniteltu ostosreissua, muutamaa yötä mummulassa, paria retkeä, mökkeilyä ja tietty uimassa käymistä. Mietin myös Miljoonativolia, mutta katsotaan nyt mennäänkö sinne vaiko ei.

Nyt kun kesän alkuun on tehty ne reissut jotka tehdään yleensä kesän lopussa, on jotenkin hankalampi miettiä millä loppuloma täytetään. Osalla alkaa kyllä päiväleiri ja onhan tässä myös harrastuksia, joten ei kai sitä lopulta tälle kesälle nyt ihan hirveästi tarvitsekaan ohjelmaa keksiä.

Kertokaapa jos teillä on jotain kivoja kohteita joissa meinaatte kesällä käydä lasten kanssa tai ilman. Jos vaikka saataisiin sieltä napattua joku kiva juttu meidänkin kesään.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X