äiti ja melukylän lapset - Banneri

Vauvanvaatteet ja lastenvaatteet yleensäkin on mun yksi suuri heikkous. Mutta vaikka se heikkous onkin olen halunnut hankkia vain tarpeeseen. Mietin ennen hankintaa onko se sellainen jota tulee käytettyä, eikä se jää pyörimään kaappiin parin käytön jälkeen.

Vauvanvaatteet on niin söpöjä ja käytössä yleensä vain hetken joten niitä löytää tosi hyväkuntoisina kirpputorilta. Nyt en ole hetkeen päässyt lastenkirpparille joten seuraavassa koossa ei ole sieltä pienelle hankittua. Olen myös säästänyt sisaruksilta jotakin ja ne on olleet jälleen ahkerassa käytössä.

Hankin vauvanvaatteet niin, että niitä voi hyvin yhdistellä keskenään

Vaatemäärä ei ole meillä todellakaan mikään suuri. Lähinnä olen vain valinnut ne niin, että montaa eri vaatetta voi yhdistellä keskenään. Sopivasti sisaruksilta jemmaan aikoinaan laitetut vaatteet istuu hyvin nykyisten joukkoon.

Uusia vaatteitakin meiltä toki löytyy. Niissä olen koittanut hyödyntää aleja, mutta mukana on myös niitä täydellä hintaa ostettuja ”pakko saada” hankintoja. Viimeksi sellainen taisi olla Metsolan pupukuosi vaaleansinisellä pohjavärillä. Ne onkin ollut meillä kovassa käytössä siitä asti.

Osa pienistä vaatteista on lähtenyt kiertoon lasten serkulle ja osa edellisistä tyttöjen vauvanvaatteista myös. Osa on jemmattu meidän lapsille ja osa pitäisi laittaa myyntiin. En vain ole vielä uhrannut sille pahemmin ajatusta, kun ei ole hajuakaan missä ne haluaisin myydä. Netissä olisi helppo myydä mutta se postittaminen ei houkuta ja hyvät livekirppukset on meiltä aika pitkän matkan päässä. Mutta ei niillä nyt kiire ole, kun pieniä ei ihan hirveästi ole jäljelläkään.

Jotkin vauvanvaatteet on muuten myös meidän lasten nukeilla käytössä. Heistä on ollut kiva pukea nukelle niitä vaatteita joita ovat itse joskus vauvana pitäneet.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X