äiti ja melukylän lapset - Banneri

Niin se heinäkuun viimeinen viikonloppu oli ja meni ja viimeinen päiväkin starttasi. Meidän heinäkuun vika viikonloppu kului mummulassa lasten kanssa, tai seitsemän nuorimman kanssa.

Käytiin mm kaupoilla. Uusittiin vähän lasten kenkiä, varsinkin kolmevuotias oli oikein innoissaan vilkkuvista saappaista ja tämä äiti kiitti Citaria ja Tokmannia kivoista aleista kenkien kanssa. Hankittiin yhdelle uusi reppu ja vähän jo osteltiin kyniä yms tarvikkeita, sillä ihan juurihan se koulu alkaa. Kääk, miten nopeasti tämäkin kesä on mennyt!

Heinäkuun viikot ja päivät meni vauhdilla

Jokin aika takaperin vietettiin tyttöjen kanssa päivä ostoksilla. Nyt oli poikien vuoro päästä, mutta he nyt eivät niin arvosta kaupoilla pyörimistä joten mentiin heidän kanssa Tampereen Tullintorilla sijaitsevaan Irti maasta ”kiipeilypuistoon”. Se osoittautuikin ihan hitiksi ja pojat tykkäsivät tosi paljon. Aluksi seinät tuntui kovin korkeilta, mutta alun kokeilujen jälkeen sitä ei kyllä pahemmin miettineet.

Ihan huippu paikka jos miettii tekemistä lasten kanssa. Mennään kyllä ehdottomasti uudestaan ja varmasti otetaan tyttöjäkin sinne mukaan jos vain haluavat tulla. Ootteko te koskaan käyneet kiipeilemässä tuolla?

Vietettiin myös pari yötä mummulassa. Minä näin setääni ja pääsin tätihommiin, kun nähtiin sisareni vauvaa. Ää, en kestä miten suloinen hän on. Osa lapsista näki serkkunsa nyt ensimmäistä kertaa. Ihania kohtaamisia oli. Onneksi saatiin tuo kyläily ja muu vielä onnistumaan, tämän heinäkuun viikot kun vain vilisi silmissä. Nyt toivotan ihanaa heinäkuun viimeistä päivää. Innolla odotetaan jo elokuuta ja toivottavasti tulisi vielä paljon lämpöisiä päiviä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X