äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän kesän paras hankinta saapui juhannuksen jälkeen ja siitä on ollut iloa varsinkin lapsille jo monena päivänä.

Vuosi sitten vai oliko peräti pari vuotta sitten mietin jo ison uima-altaan hankkimista meille. Lopulta se jäi kuitenkin aina ajatuksen tasolle muutaman jutun takia. Olisiko sille tilaa, minne se sijoitetaan, paljonko sen huoltamiseen tarvii hankkia kaikkea, mitä sen lämmittäminen kustantaa, onko sille kuinka käyttöä alkuhuuman jälkeen.

Moni kysymys pyöri mielessä. Mutta tänä kesänä päätin olla miettimättä niitä ja tarttua tuumasta toimeen. Kysäisin vielä mieheltä mielipidettä, jos sellaisen lapsille ostaisin. Oltiin molemmat sitä mieltä, että kyllä se täksi kesäksi nyt hankitaan.

”Tää uima-allas on kesän paras juttu”

Täällä oli muutama malttamaton odottamassa koska uima-allas saapuisi. Yhdessä tällä viikolla se käytiin viereisen kunnan Tokmannilta hakemassa. Päivä oli sateinen ja hetihän me sitä porukalla alettiin kasaamaan. Ei paljon sade haitannut.

Hyvä ettei lapset hypänneet jo siihen kylmään veteen, kun saatiin lopulta uima-allas täytettyä. Malttoivat kuitenkin seuraavaan päivään hyvin. Ostettiin altaaseen lämmitin, joten seuraavana päivänä odotus palkittiin ja lapset pääsivät uimaan. Tai kaikki muut meni paitsi meidän 3v joka ei sinne halunnut. Hän ennemmin halusi kylpyammeen pihalle ison altaan viereen.

Sen jälkeen päivässä muutama tunti onkin sitten mennyt vahtiessa pulikoivia lapsia. Reilu parikin tuntia ovat olleet kerralla. Joten kovassa käytössä on ollut heti alusta asti. Hyvä jos lapsia saa altaasta pois, kun sinne menevät.

Paljon kaikenlaista piti ostaa altaan lisäksi, mutta jos tämä kestää useamman vuoden, niin kuin todella toivon, on tämä ollut ehdottomasti tämän kesän paras hankinta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X