äiti ja melukylän lapset - Banneri

Elokuu on yksi mun lemppari kuukausi. Kesän viimeinen kuukausi joka on ollut tärkeä aina omien lasten syntymän johdosta ja meidän hääpäivän vuoksi. Mahtuu siihen myös muutama muukin tärkeä päivämäärä.

Vaikka koulut ensi viikolla alkavat, on kesää vielä jäljellä. Kolmen nuorimman kanssa päivät jatkuvat niin kuin tähänkin asti, isompien kanssa on viikonloput aikaa nauttia kesän jutuista. Toki koulun jälkeenkin ehtii vaikka mitä.

Täällä lapset ei nyt mitenkään onnesta hyppien odota koulun alkavan, mutta eiköhän se taas mukavaa ole, kunhan vauhtiin pääsevät. Eikä nyt heti kokeitakaan ole luvassa.

Toivottavasti tämä elokuu olisi lämmin

Meillä jäi heinäkuulta parit jutut väliin sateisten kelien takia ja ne siirtyivät elokuulle, niinpä toivon nyt lämpöä jotta saataisiin ne toteutumaan. Onneksi on vielä lähes koko kuukausi edessä.

Olen aina nauttinut keväästä, silloin koko kesä on vielä edessä. Iholle osuvat ensimmäiset lämmittävät auringon säteet on parasta. Samalla kuitenkin pidän elokuun lämmöstä, vaikka se tarkoittaakin jo kesän lähenevän loppuaan. Monesti elokuulle on osunut vielä helteitä ja silloin niinpä osaa nauttia aivan eri tavalla kuin keskellä kesää. Nyt jos vielä lämpöä saadaan otetaan siitä todellakin kaikki irti.

Vauvan ensimmäinen kesä on mennyt mukavasti. Hän on ihmetellyt kukkasia ja konttaillut menemään, varsinkin trampalla konttailu on ollut kivaa, nurmikko kun on tuntunut välillä ikävältä käsien alla. Jokainen reissu on sujunut hänen kanssa hyvin. Joko on ollut sylissä, kantorepussa tai rattaissa. Automatkat on ollut välillä vähän haastavia, mutta iso osa niistäkin sujunut ihan ok.

Nyt on aika nauttia lämmöstä ja tästä vihreydestä mitä elokuu meille vielä tarjoaa. Vielä en anna ajatusten ajelehtia syksyyn vaan nautin täysillä kesästä. Iloa ja lämpöä sun elokuuhun. Seuraile myös instagramin puolella.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X