äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tuntuu uskomattomalta sanoa, mutta meidän esikoinen on täysi-ikäinen. Meidän ensimmäinen vauva, joka syliimme saatiin kahdeksantoista vuotta sitten. Silloin tämä päivä tuntui kaukaiselta niin kuin se tuntui vielä muutama vuosi sitten, mutta nyt se on totista totta. Lopulta nämä vuodet vain hujahti ohi.

Tässä vuosien aikana on koettu yhdessä vaikka mitä. Ollaan onnistuttu kasvattamaan tytärtämme, mutta hän on myös kasvattanut meitä, enemmän kuin tietääkään. Kaikki kokemukset ovat nitoneet meidät lujemmin yhteen ja suhde tyttäreen pysynyt aina hyvänä. Puhutaan paljon ja ihan mistä vaan ja se jos joku on asia josta olen onnellinen. Tärkeä on kuunnella nuorta, sitä olen itse pitänyt tärkeänä.

Täysi-ikäinen, kuinka vanha mä sitten jo oon

Valehtelisin jos väittäisin kaiken menneen aina putkeen. Ei todellakaan ole mennyt, mutta se kuuluu kasvatukseen. Ylä-ja alamäkiä on meillä ihan jokaisella. Nuoruus ei aina ole helppoa, nuoren vanhempana ei aina ole helppoa, mutta lopulta tosi vähällä ollaan päästy.

Vielä jokin aika sitten tuntui olevan vain hetki siitä kun itse täytin kahdeksantoista. Itsellä ei juurikaan ole ollut ikäkriisejä, mutta myönnetään että ensimmäisen koin tytön päästessä ripille ja nyt se iski todella. Mun on oltava jo vanha, kun esikoinen on täysi-ikäinen. Hetkellinen kriisi tässä tuli, mutta lopulta se menee ohitse ja tykkään olla juuri tämän ikäinen kuin olen. Ikä on asia johon et itse pysty vaikuttamaan.

Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan hehkutettu..me ollaan saatu ensimmäinen lapsi kasvatettua onnistuneesti täysi-ikäiseksi. Parhaamme ollaan tehty ja tullaan jatkossakin tekemään. Ollaan tukena, kuunnellaan ja puhutaan. Parasta, kun ollaan saatu hänet meidän elämään. Onko täällä muita joilla lapsi jo täysi-ikäinen? Voit seurailla myös instagramissa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X