äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän kesän viimeinen viikonloppu meni pienen tytön ensimmäisessä juhlassa. Saatiin kunniatehtävä miehen kanssa toimia kummeina.

Tunteethan siellä nousi pintaan jo heti kastetilaisuuden alussa. Lopun aikaa sitten niiskutin. Niin mieletön kunnia toimia kummina oman siskon tytölle. Se on jotain ihan erityistä, jotain jonka sain kokea nyt ensimmäistä kertaa.

Ei voi millään uskoa kesän olevan pian ohi. Oli parasta päättää kesä tällaiseen juhlaan.

Tilaisuus sujui hienosti ja oli mielestäni kaunis. Itse juhlan päätähti nukkui koko ajan tyytyväisenä. Meidän pienin viihtyi sisarustensa seurassa ja vain paristi ilmoitti olostaan. Me kun oltiin varauduttu, että hän on tilaisuuden isänsä sylissä jos alkaa ”ahdistamaan” kun ei ole meidän kanssa. Mutta tosi hienostihan se meni.

Ristiäisten jälkeen ajeltiin lasten kanssa vielä mummulaan jossa vietettiin tovi. Lapset ei olisi malttanut lähteä kotio ollenkaan. Mutta huomenna on taas arki, joten kovin myöhään ei voitu olla.

Toivottavasti teillä oli oikein ihana kesän viimeinen viikonloppu. Nopeasti se tämä kesä meni ja pian syksy alkaa. Ei mikään mun suosikki vuodenajoista, mutta vuosi vuodelta opin pitämään siitä enemmän.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X