äiti ja melukylän lapset - Banneri

Joko siellä on alkanut koulu? Joko on päällystetty kirjoja? Täällä lasten koulun alku oli rento ja kirjojen päälystämistä ei ole vielä ollut.

Ensimmäiset kolme päivää oli lapsilla täynnä erilaista ohjelmaa. Pari lasta kävivät luokkiensa kanssa kansallispuistossa ja yhdellä oli luokkansa kanssa ryhmäytymispäivä. Parilla oli liikuntapäivä ja yhdellä luokan oveen uuden kuvan suunnittelua. Myös koulupäivät oli kaikilla lyhyitä. Oli siis oikein kevyt lasku tulevaan arkeen.

Tuollainen pehmeä koulun alku tuli tarpeeseen

Maanantaina se sitten alkaa kunnolla ja päivät menee lukujärjestyksien mukaan. Tämä pehmeä alku oli oikein mukava aloitus koululle. Aamutkin sujui aika hyvin. Osa ponkaisi sängystään intoa puhkuen, yksi heräili jo ennen kellon soimista ja yksi heräsi kyllä ja ei nyt niin intoa puhkunut mutta hyvillä mielin lähti kouluun. Yhdellä alkaa koulu nyt vasta maanantaina.

Meiltä löytyy nyt sitten tokaluokkalainen, nelosluokkalainen, seiskaluokkalainen ja kasiluokkalainen. Lisäksi yksi vikan vuoden ammattikoululainen. Toivon, että saavat kaikki kivan kouluvuoden ja jaksavat kaikki puurtaa opintojen parissa. Kuinka sielä koulun alku sujui? Mille luokalle teillä mentiin?

Kommentit (2)

Vau siistiä, että tuo vajaa viikko on pidetty erilaisena! Meillä alkoi eka- ja kolmasluokat keskiviikkona, eka päivä opettajan ohjauksella ja torstaista heti lukkarin mukaan. Ensimmäinen viikko meni kivasti, jos ensimmäisen päivän alkua ei lasketa ’:D Hävettää, olisi pitänyt tarkistaa monelta koulu alkaa… 😀
se tarina löytyy mun blogista http://www.sangynalla.fi

Hauskaa arkea teidän perheelle! 🙂

Joo oli kyllä tosi pehmeä koulun aloitus ja tosi kiva kun oli järkätty niin. 😊
Voi ei, pitää käydä lukemassa. 😊

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X