äiti ja melukylän lapset - Banneri

Pätee muuten tällä hetkellä ihan täysin meidän vauvaan, hän nimittäin menee isompien perässä kaikkialle. Välillä on aika hurjaa menoa ja saa kyllä olla valppaana seuraamassa mitä tämä kaikkein pienempi heistä puuhailee.

Eilen yksi isompi teki bObleseista rappuset sohvalle ja pienempi katseli vierestä mitä toinen puuhaa. Muutaman kerran siinä seurasi sivusta siskonsa kiipeilyä niiden avulla sohvalle ja hetkessä hän oli itse keikkumassa siellä bObleseilla ja lopulta myös siellä sohvalla.

Pienempi menee perässä hurjaa vauhtia konttaamalla

Pienin on heti mukana majaleikeissä, kun sellaisen näkee ja nauttii suunnattomasti siitä jos isommat välillä matkivat häntä jossakin. Kuten vaikka konttaavat hänen perässä ja menevät makaamaan vatsalleen kun pienin menee.

Onhan se aivan huippua kuinka vauvalla on sisaruksia keiden puuhia hän pääsee seuraamaan ja ottamaan esimerkkiä. Samalla tuntuu, kuinka hän sen ansiosta oppii hurjaa vauhtia ihan kaikkea. Hänellä näyttääkin olevan kiire oppimisen kanssa. Täällä on jonkin aika kävelty tukia pitkin ja pariin otteeseen seisottu ilman tukea.

Pienempi konttailee hirmu kyytiä isompien perään jos he juoksevat ohitse. Hän karjahtaa kun huomaa heidän menevän paikkaan minne ei itse pääse. Hän käy myös tehokkaasti herättämässä sisaruksiaan jos he aamusta nukkuvat vielä vauvan herätessä.

Vauvavuotta on jäljellä enää pari kuukautta. Ja kyllä sen huomaa kun pienempi on muuttumassa hurjaa kyytiä vauvasta taaperoksi. Niin se aika menee yhdessä hujauksessa. Mutta aivan ihana on seurata hänen kasvuaan ja sitä kuinka hän kiinnostuu aina vain enemmän isompien puuhista.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X