äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tämä viikonloppu oli meillä täynnä juhlaa, kun juhlittiin ja kahviteltiin useamman meidän lapset synttärit samaan aikaan. Tämmöiset yhteiset syntymäpäiväjuhlat on ollut suunnitelmissa, mutta ne vain aina siirtyi. Nyt oli niille sopiva aika ja ilmakin oli oikein ihana.

Kutsuttiin lähes kolmekymmentä läheistä ja lasten kummeja perheineen. Ihan kaikki eivät päässeet tulemaan, mutta iso osa kuitenkin tuli. Onneksi ilmakin oli ihan täydellinen, joten ulkonahan osa vietti paljon aikaa, varsinkin lapsilla riitti sielä puuhaa. Välillä sisältä hakemaan juotavaa ja herkkuja.

Aurinkoinen viikonloppu kruunasi sen

Tämmöiset yhteiset synttärijuhlat oli nyt huippu ratkaisu. Meni kaikki samoilla leipomisilla ja kun juhlaväkikin olisi ollut oikeastaan samaa luokkaa niin mikäs sen parempaa. On niissä juhlissa aina se oma järkkäämisensä. Eilenkin aloitin siinä 8:45 puuhastella ja lopulta 21:15 istahdin, kun olin saanut pieniä nukkumaan ja siivottua juhlat pois.

Tänään saatiin vielä yksi perhe meille kylään. Herkkuja siis tänäänkin jonkin verran pöytään ja puuhaa riitti lapsilla jälleen. Aurinkoa on tankattu reilusti tällekin päivää. Mikäs oliskaan parempaa kuin ulkona puuhailu yhdessä ja ”sokerihumalan” purkua siellä. Ehkä tänä viikonloppuna on tankattu herkkuja sen verran reilusti, että herkkukiintiö on hetkeksi täynnä, heh. Toivottavasti siellä oli kiva viikonloppu. Nyt iloista alkavaa viikkoa sinne!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X