äiti ja melukylän lapset - Banneri

Onko teillä vauvat rakastaneet vai inhonneet vettä? Onko jonkun vauva ollut oikea vesipeto alusta asti? Meidän vauvaa ei ole voinut alkuun kutsua ollenkaan vesipedoksi, sillä hän ei juurikaan pitänyt kylpemisestä.

Meillä on parin muunkin lapsen kohdalla ollut tätä samaa. Kylpy sai aikaan lähinnä vain kovan itkun. Yleensähän pienet itkee kun joutuu kylvystä pois, meidän pieni itki kun joutui kylpyyn. Niinpä sitten pesut hoidettiin vessan lavuaarissa niin pitkään, kunnes kylpyyn meno onnistui. Ja koitettiin myös suihkua, mutta se ei ainakaan ollut mieleinen.

Nyt meidän vesipeto on päässyt vauhtiin

Kun huomasin vauvan alkavan nauttia yhtään vedestä, koitettiin kylpemistä uudestaan. Alkuun tuli jälleen itku, mutta totuttelulla ja parilla lelulla huomio saatiin pois ja kylpeminen alkoi sujua. Siinä muutaman kerran totutteluaan jälkeen kylpy muuttuikin ihan siedettäväksi jutuksi. Kuukausien kuluessa kylpy sai aikaan iloisia kiljahduksia ja vesikin alkoi loiskua.

Nyt vauvan ollessa kymmenen kuukautta hän konttaa hurjaa kyytiä ammeen lähelle ja hyvä ettei sukella sinne, kun niin kiva juttu on tullut siitä puuhasta. Ei uskoisi, että sama vauva on vielä jokin kuukausi sitten inhonnut kylpyä. Nyt meidän vesipeto huutaa kovaa, kun kylvystä pitää tulla pois. Ihan parasta seurata hänen riemua sen asian parissa, joka ennen oli yksi iso peikko.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X