äiti ja melukylän lapset - Banneri

Vauva täytti viikolla yksitoista kuukautta ja näin se viimeinen vauvakuukausi pyörähti käyntiin. Vielä hetki sitten tämä vuoden iän lähestyminen oli kovin kaukainen ajatus ja nyt sitä ollaan jo ihan kuukautta vaille taaperoita.

Hän on erittäin vauhdikas tapaus ja tylsää hetkeä ei hänen kanssa päiviin ehdi tulla. Hän tutkii (eli tyhjää) kaapit sekä laatikot, poimii lattioilta suuhunsa ihan kaiken, löytää myös äly pienet jutut, joita hyvä jos muut näkee. Kulkee todella kovaa konttaamalla paikasta toiseen, kävelee tukia pitkin ja pyllähtelee milloin minnekin.

Tämä vauvakuukausi enää ja meillä asuu taapero

Vaikka vauva on kasvanut silmissä, kaukalo on myyty eteenpäin (ja muutenkin vauvatavarat vähenee vähän väliä) ja pieni on oppinut valtavan paljon uutta, on jotenkin vaikea ajatella hänen olevan pian taapero.

Tämä viimeinen vauvakuukausi tulee varmasti menemään yhdessä hujauksessa. Ensi kuussa on sen verran eri ohjelmaa ja menoa, että ihan varmasti päivät tulevat menemään vauhdikkaasti. Ja vaikka tämä on hieman haikeaa on samalla niin mahdottoman ihanaa kun hän kasvaa ja tulee monia uusia juttuja joita hän oppii. Saa nähdä oppiiko hän kävelemään vielä tämän kuukauden aikana ilman tukea. Kiire sen taidon kanssa ei olisi, jos ei sitten sattuisikaan koko ajan jotakin.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X