äiti ja melukylän lapset - Banneri

Toivottavasti siellä on nautittu aurinkoisesta viikonlopusta. Täällä on tankattu aurinkoa. Mutta tulin nyt kertomaan kuinka meillä vauvan hampaat on olleet tosi ”tiukassa.”

Pelkästään jo alahampaiden puhkeaminen kesti kauan ja vaikutti meidän öihin ja päiviin aika paljonkin. Sitten kun vihdoin hampaat saatiin läpi alkoi jo ylhäältä pilkottaa hammasta. Nyt niitä on sitten väännetty tässä jo pidemmän aikaa. Toinen on tullut läpi osittain ja toinen rikkonut vasta ikinen.

Toivottavasti seuraavat hampaat tulisi läpi helpommin

On niin kurjaa, kuinka toisella tuntuu hampaiden teko olevan kivuliasta puuhaa.  Kipulääkettä on siihen välillä annettu, mutta parhaiten tuntuu tehoavan kaikki kylmä. Vahvat kurkunsiivut on vauvan suosikki. Joskus myös pakkasessa ollut kostea harso on kivaa pitää suussa. On myös tehty soseista vauvalle mehujäätä.

Yöthän meillä nyt on aina olleet huonoja ja hampaiden puhkeamisen myötä ne huononee aina lisää. Vaikutuksen huomaa myös päiväunissa, syömisessä ja yleisessä olemisessa.

Tämä on ohimenevä vaihe, eikä muu tässä harmita kuin se kuinka pienellä tekee niin kurjaa tämä hampaiden tulo. Onko teillä hampaat tulleet helposti läpi? Jos ei niin millä eri tavoilla olette helpottaneet vauvan oloa? Nyt iloista alkavaa viikkoa sinne. Ja tsemppiä kaikille joilla nyt tehdään hampaita tai muuten vain jostain syystä on vaihe menossa ettei nukuta.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X