äiti ja melukylän lapset - Banneri

Syksy etenee vauhdilla. Ollaan jo niin pitkällä, että meidän lapsilla alkoi syysloma. Lapset odottaa eniten sitä, kun herätyskello ei pirise heti aamusta (ainakin nuo isommat). Voi valvoa pidempään ja nukkua myöhään. Vaikka tänä aamuna kyllä lähes kaikki oli jo kasilta hereillä.

Syysloma saa edetä rauhassa omalla painollaan. Viime viikolla tehtiin jo yksi syysloman reissu etukäteen, joten nyt syyslomalle vapautui päiviä jolloin ei ole suunnitelmia. Mutta sehän käy paremmin kuin hyvin meille kaikille. Tässä on kuitenkin valmiiksi muutamat jutut jotka osuu lomalle, joten suurin toive on, että pysytään terveenä tämä loma.

Tämä syksy on erityinen

Väkisin sitä alkaa katse jo kääntyä tämän kuun loppuun. Tämä syksy on erityinen, täyttäähän meidän vauva pian vuoden. Pikkuisen jo olen miettinyt koska juhlitaan ja millaiset valokuvat otan, mutta lahja vauvalle on vielä auki. Jotain hankitaan, mutta mitä niin se on vielä auki.

Nyt syyslomalla olisi tarkoitus aloittaa vieroittaa vauva yösyötöistä. Se homma on meillä venynyt ihan valtavan pitkälle. Nyt yöt on niin rikkonaisia, että on aivan pakko reagoida niihin. Katsotaan miten meidän tulee öiden kanssa käymään. Toivotaan, että sujuu mahdollisimman hyvin ja pian meillä nukuttaisiin täysiä öitä. Onko teistäkin tämä syksy mennyt nopeasti? Joko siellä on syysloma alkanut?

Ja loppuun vielä haluan sanoa, kun tuohon Bugaboo donkey kuomu -postaukseen sain viestiä, että se on mainos jolloin se pitäisi siinä mainita. Niin yhteisesti (jos joku muu niin ajatteli) se EI ollut mainos. Halusin vain vinkata kuinka noiden rattaiden ulkonäköä on helppo muuttaa pelkällä kuomulla ja tuosta uudesta sävystä jonka ihan itse maksoin. Merkkaan kyllä heti tekstin alkuun jos joku teksti täällä mainos on. Rauhaa ja rakkautta teidän viikonloppuun.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X